Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 6 Ağustos 2021 #1 Chlca atamız hakkında makale(İngilizce/Türkçe) ya da kitap var mı? Galiba dilin başlangıcı böyle oluşmuş. Doğru kaynak bulmak çok zor. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Chlca atamız hakkında makale(İngilizce/Türkçe) ya da kitap var mı? Galiba dilin başlangıcı böyle oluşmuş. Doğru kaynak bulmak çok zor. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Quixen Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 242 Çözümler 10 Yer Ankara 6 Ağustos 2021 #2 Bunu bulabildim, var ama aradığınızı bulabilecek misiniz emin değilim. Last Common Ancestor of Apes and Humans: Morphology and Environment Artı 1 Eksi
Bunu bulabildim, var ama aradığınızı bulabilecek misiniz emin değilim. Last Common Ancestor of Apes and Humans: Morphology and Environment
KS KS Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #3 Quixen dedi: Bunu bulabildim, var ama aradığınızı bulabilecek misiniz emin değilim. Last Common Ancestor of Apes and Humans: Morphology and Environment Genişletmek için tıkla... Ben de buldum da, aramızda okuyan varsa önerirse daha iyi olur. Artı -1 Eksi
Quixen dedi: Bunu bulabildim, var ama aradığınızı bulabilecek misiniz emin değilim. Last Common Ancestor of Apes and Humans: Morphology and Environment Genişletmek için tıkla... Ben de buldum da, aramızda okuyan varsa önerirse daha iyi olur.