S Swoull Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Choice of Life: Wild Islands oyununu aldım ancak Türkçe değildi. Bir yama bulamadım. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
Choice of Life: Wild Islands oyununu aldım ancak Türkçe değildi. Bir yama bulamadım. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
ModasSadom Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 71 31 Ocak 2025 #2 Swoull dedi: Choice of Life: Wild ıslands oyununu aldım ancak Türkçe değildi. Bir yama bulamadım. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yapay zeka çevirisiyle kendim yaptım ekranda kutu şeklinde bir yerde çevirisini yapıyor. LINK Releases · killkimno/MORT ZIP kısmına basınca incek. Ayarlardan da fontu regular yapmayı unutma. Oyuna Türkçe yama eklendi! Son düzenleme: 20 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Swoull dedi: Choice of Life: Wild ıslands oyununu aldım ancak Türkçe değildi. Bir yama bulamadım. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yapay zeka çevirisiyle kendim yaptım ekranda kutu şeklinde bir yerde çevirisini yapıyor. LINK Releases · killkimno/MORT ZIP kısmına basınca incek. Ayarlardan da fontu regular yapmayı unutma. Oyuna Türkçe yama eklendi!