Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Aralık 2023 #11 LinuxcuAdam dedi: Oneriririm. Yani Kaspersky'i. Genişletmek için tıkla... xResk dedi: Kaspersky niye önermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Size demedi, ama başta yazdığım gibi ücretsiz arıyorsan BitDefender en iyisi. Son düzenleme: 3 Aralık 2023
LinuxcuAdam dedi: Oneriririm. Yani Kaspersky'i. Genişletmek için tıkla... xResk dedi: Kaspersky niye önermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Size demedi, ama başta yazdığım gibi ücretsiz arıyorsan BitDefender en iyisi.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #12 iUgur dedi: Duyduktan sonra biraz garip oldum. Türkler bu işleri becerebiliyor muydu ya? Genişletmek için tıkla... Ne kadar becerebilmişlerdir bilmiyorum ama isim epey faul.
iUgur dedi: Duyduktan sonra biraz garip oldum. Türkler bu işleri becerebiliyor muydu ya? Genişletmek için tıkla... Ne kadar becerebilmişlerdir bilmiyorum ama isim epey faul.