Chopper motor tavsiyesi

Leporis

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Chopper tarzı motor arıyorum. Bütçem 180 bin. Regal raptor pilder markasını çok beğendimfakat araştırdığımda çok kronik sorunları olduğunu gördüm. Şu an aklımda RKS srv 250 var. Qj motor ile birlikte yapılmış bu seri. Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi ya da ne önerebilirler? İlgisi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Birkaç güne almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Ben de ara sıra chopper / cruiser tarzı motorlar bakıyorum. Nasip olursa seneye baharda bir tane almak istiyorum. Qj motorla ilgili olumlu yazılar okumuştum. Ek olarak 200k civarında benda rock vardı. Bütçeni esnetebiliyorsan bir göz atabilirsin. Tabii @Görkem Umut hocam daha iyi bilir.

Ben bir çılgınlık yapıp mondial nevada 250 önereceğim. En azından alırken bütçenin oldukça altında kalmış olursunuz. Düşük bütçede bence daha fazla para vermeye değecek bir motor yok. Mondial Nevada gayet yeterli bir motor ve fiyatları oldukça uygun.

@Görkem Umut bu sefer ezberimin dışına çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…