CHP'nin evime gelip oy istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

byTengan_

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1525561374
Evet yaklaşık 15 dakika önce geldiler, kime oy vereceğimi sordular ''X'' partisine vereceğimi söyledim. Uzun uzun konuştu, kulak asmadım. Bizim alt katımızda oturan kişinin ebeveynleri evde yoktu, çocuğa anlattıkları ile bana anlattıkları apayrıydı: "16 yıldır burada, emekli olma zamanı gelmedi mi? Ülkeyi batırdı yetmedi mi?" tarzında cümleler kurdu. Son olarak sen bunu ailenle konuş diyerek ayrıldı. Şahsi görüşüm; bu apaçık bir beyin yıkamadır, çocuğun ailesi evde değil bunları anlatması ne kadar doğru? Bana sadece hangi partiye oy vereceğimi sordu ve kendi partisinin vaatlerini anlattı. Sizce bu ne kadar doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen şimdi bana "16 yıldır evine iktidar partisinden hiç kimse gelmedi" mi diyorsun. Bize her seçim zamanı iktidar partisinden geliyorlar Türk kahvesi, parti logolu kupa ve şimdi aklıma gelmeyen başka şeyler de hediye(!) ediyorlar. Ben de hediyeleri her defasında geri çevirmiyorum neticede benden aldıkları akıl almaz vergiler ile geliyor o hediye dedikleri.

Genç arkadaşların haberi olmayabilir. Kapı kapı gezme 2000 öncesi (şimdiki) Saadet Partisi yerel yönetim seçimleri öncesi bir çalışma yöntemidir. Sonrasında da AKP devam ettirmiştir. CHP'nin de bunu yaptığını ilk kez duyuyorum. Bana da bir seferinde sadece selamlaştığım komşum gelip İşçi Partisi propagandası yapmıştı. Kapı kapı dolaşıp siyaset yapmanın önünde kanuni bir engel yok ama ebeveynleri evde olmayan çocuklar bu devirde kimseye kapı açmamalıdır.

Şahsi görüşüm bu apaçık bir beyin yıkamadır, çocuğun ailesi evde değilken bunları anlatması ne kadar doğru?

Ülkenin gireceği her seçimden önce sayın T.C. Cumhurbaşkanı, partisinin seçmeninden, ev ev gezmesini; kendilerine göre haklı taraflarını anlatmalarını söylüyor. Kısacası oy istiyor. Sen de bu konuda apaçık bir şekilde yapılan işi değil CHP'yi kınıyorsun. Boş atma kardeşim, senin oy verdiğin adam yıllardır yaptırtıyor bu işi, haydi işine!

Yapılan iş yanlıştır, ona lafımız yok. Ancak senin yaptığın bambaşka bir yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç doğru bir şey değil. Böylelerine oy vermeyin.
Size ne? Oy verin demek beyin yıkamaksa, vermeyin demek ne demek?

Havuz medyaya yapılan baskı ile rakibini sensürleyerek oy istemek beyin yıkamak değil de...

Son düzenleme:
Hiç doğru bir şey değil. Böylelerine oy vermeyin.

Her hangi bir partiye mensup değilim. Seçim propagandası yapmak ne zamandan beri yanlış oldu ? Bunu şuan neredeyse tüm partiler yapıyor zaten. Yalnız diğer partiler şeker falan getiriyorlardı CHP'ye çok ayıp hediye getirmemiş.

Çok yanlış konuşmuşlar. Neyse ki diğer partiler yapmıyor böyle şeyler. Çay, makarna dağıtmaya gelmiş olsalar çok ayıp ederlerdi ama yapan olmadığı için hiç bahsetmeye gerek yok zaten. Neyse “ehonomimiz çogeyi”, inanmayın dediklerine. Gideyim de 135 dolarlık RAM için 600 TL ödeyeyim. Paramızın bereketine bak be. 135 dolar veriyorsun, 600 TL ediyor. Bırakın kıskansınlar bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…