CHP'nin evime gelip oy istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle düşünüyorum ve büyük ihtimalle öyle olacak. Ülkemizin kaderi böyle. Seviyeli tartışanlara laf atmamışken bir alıntı yapmışsınız, alıntılamamanızı rica ederim.

Iyi ama bu iletinizle ilgili benim muhatabim sizsiniz. Ortaya bir laf atarken elbette ya alinti yapacagim ya da etiketliyecegim sizi

Fakat! Kapınıza gelip sizlere kahve, bakliyat, eşantiyon dağıtma hakları yoktur. Yasaktır. Yasaları çiğnemektir.

Dogru sözün üzerine ne söz söylenir. Amenna.
Bunu sesli söylerseniz iki Terör örgütünden biri olabilirsiniz lakin DIKKAT diyorum

Aferin kardeşim sana CHP'yi yönetmek ülkeyi yönetmekten daha önemliymiş Kemal KILIÇDAROĞLU için. M. İNCE zaten tutturmuş onu yıkacam bunu yıkacam. Şimdi size oy için geldiler ya oy vermessen ilk sizin bina yıkıldı haberin olsun. Tabi başa gelirler ise. Ahooo ahooo

X,Y veya Z kime verirsen ver. Evimin adresine posta yoluyla adım yazılı X partinin gençlik kollarından yazılı belge geliyorsa kimse etik veya ahlak konusuna girmesin. Yıllarca promosyon ürünleri dağıtmak için kapıma geldiler bol bol tartıştık kendileriyle. Yardım kolisiyle oy isteyenler ve o koliye muhtaç bırakanlar utansın, başka söylenecek lafımız yoktur.

Buyrun meydanlara ozaman ülke uzun zamandir bu durumda cikin protesto edin geç bile kaldiniz.

Demek istediğimi anlamadan yorum yapanlara cevap vermek isterdim, ama çok kişi var Ortaya atayım o zaman.
1)
X Partisi AKP değil.

Senin oy verdiğin X partisini bulmaya çalışmayacağım. Sayın T.C. Cumhurbaşkanı her seçimden önce daha önce de söylediğim gibi, seçmenlerinden ev ev gezmelerini istiyor; kaldı ki bu süreç her ne kadar doğru olsa da olmasa da, her parti tarafından uygulanabilir. Yapılan işin yanlış olup olmaması dert değildir, yukarıdaki mesajınızda CHP'yi kınıyor şeklinde bir üslubunuz olduğu için bu kadar tepki aldınız hem benden hem de diğer arkadaşlardan, bence.

Yapılan işin yanlışlığı veya doğruluğu tartışılabilir, ancak konu söylemleriniz sebebiyle buraya geldi; bunu size hatırlatmak isterim. Şu an yapılan işi değil, partileri tartışıyoruz.

A*P partisine destek veren kitleyi hepimiz ne halt insan olduğunu biliyoruz, neymiş yol yapmış, köprüler yapmış, o yapılan şeylerin hepsine kuruş kuruş parasını biz veriyoruz zaten, artı verilmese bile bu zaten devletin görevi yapmak zorundalar. Bizde ki kültürel şeylerde sorun teşkil ediyor, şükürler olsun ekmeğimizi alıyoruz deyip susuyorlar, hak ettiği düzenin kurulmasına şükürler olsun deyip sorgulamayıp ot gibi yaşayarak ülkeyi daha da geriye götürüyorlar.

Siz diyorsunuz ki bunu AKP yapsa sesiniz çıkmaz. Yok efendim eğer bunu AKP gelip yapsa idi, Başlıkta koskoca ''CHP'' yerine ''AKP'' yazardı. Cidden yorumlar okunacak dereceden değil, lafın tam anlamıyla acayip boş yapanlar var. X partisini AKP sanan arkadaşlar, lütfen iftardan sonra yorum yapın. Oruç kafanıza vurmuş

Ama Kilicdaroglu SESEKA'yi batirdi be ya

X partisini AKP sanan arkadaşlar, lütfen iftardan sonra yorum yapın. Oruç kafanıza vurmuş

Öyle bir insan yok. Hayirli iftarlar

Siz diyorsunuz ki bunu AKP yapsa sesiniz çıkmaz. Yok efendim eğer bunu AKP gelip yapsa idi, başlıkta koskoca ''CHP'' yerine ''AKP'' yazardı.

Bak kardeşim. Yapılan işi eleştirmende sonuna kadar arkandayım. Ancak yukarıda da söylediğim gibi; yapılan işi eleştirirken CHP'yi baz almayacaktın. "AKP yapsaydı, başlıkta AKP yazardı." değil, 16 yıldır AKP bunu yapıyor zaten; oraya parti ismi yazmayacaktın o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…