Ciddiye alıp da dinlemeniz hata idi bana göre. Kapıma kadar gelip oy için dilenen insan benim zerre kadar umrumda değil. Eğer bir yönetici isen seçim zamanı sahaya inme, her vakit sahada ol, halkın içinde ol. Koltuğa geçtiği zaman babasını dahi unutur bunlar.
Bana da aynı parti geçen referandumda mektup yollamıştı. ''Gel sen de hayır de'' gibisinden. Ulan kekeme, ben oyumu verirken senin söylediklerini mi dikkate alacağım? Ülkenin b*k çukurunda yuvarlandığı ortada. Kimin ne mal olduğu da ortada. Kime oy verip vermeyeceğimi ayırt edebiliyorum, senin emir kipi ile kurduğun cümleyi ise asla dikkate almayacağım. Git kendin gibi aptallarla övün.
Hiçbiriniz benim oyumu hak etmiyor. Hepinizin gözünü para ve makam sevdası bürümüş bi' kere. Ülkeye iki hizmet edeyim diye bir çabada değiller. Sürekli ''yol yaptık, su getirdik'' diye övünüyorlar. Bunlar senin standart vazifelerin, önemli olan bu vazifelerin üstüne koymak, bilimde-teknolojide ilerlemek. Bu halk seni seçmiş ise hizmet etmek zorundasın, halkı sömürmeyeceksin, hizmet edeceksin.
Bakıyorum da hala millet yönetime hizmet ediyor.
Bi' kere de kapıyı çalınca bana denk gelseler keşke. Güzel planlarım var bu konuda.
AKP de kahve dağıtıyor. Şunu da ekleyeyim. Kahvenin 40 yıl hatrı vardır fakat bu iktidarın benim gözümde 40 saniye hatır yok.