CHP'nin evime gelip oy istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konuyu karşılıklı tartışma ortamına çekmek kimseye fayda sağlamaz.
CHP oy istemeye gelmiş, o halde biz şunu tartışalım; CHP'nin seçim vaatleri neler, CHP daha önceki iktidarda neyi başarmış? Neyi başaramamış? CHP'nin kimlere hangi yararı veya zararı dokunmuş bunu sorgulayalım.

Ciddiye alıp da dinlemeniz hata idi bana göre. Kapıma kadar gelip oy için dilenen insan benim zerre kadar umrumda değil. Eğer bir yönetici isen seçim zamanı sahaya inme, her vakit sahada ol, halkın içinde ol. Koltuğa geçtiği zaman babasını dahi unutur bunlar.

Bana da aynı parti geçen referandumda mektup yollamıştı. ''Gel sen de hayır de'' gibisinden. Ulan kekeme, ben oyumu verirken senin söylediklerini mi dikkate alacağım? Ülkenin b*k çukurunda yuvarlandığı ortada. Kimin ne mal olduğu da ortada. Kime oy verip vermeyeceğimi ayırt edebiliyorum, senin emir kipi ile kurduğun cümleyi ise asla dikkate almayacağım. Git kendin gibi aptallarla övün.

Hiçbiriniz benim oyumu hak etmiyor. Hepinizin gözünü para ve makam sevdası bürümüş bi' kere. Ülkeye iki hizmet edeyim diye bir çabada değiller. Sürekli ''yol yaptık, su getirdik'' diye övünüyorlar. Bunlar senin standart vazifelerin, önemli olan bu vazifelerin üstüne koymak, bilimde-teknolojide ilerlemek. Bu halk seni seçmiş ise hizmet etmek zorundasın, halkı sömürmeyeceksin, hizmet edeceksin.

Bakıyorum da hala millet yönetime hizmet ediyor.

Bi' kere de kapıyı çalınca bana denk gelseler keşke. Güzel planlarım var bu konuda.

AKP de kahve dağıtıyor. Şunu da ekleyeyim. Kahvenin 40 yıl hatrı vardır fakat bu iktidarın benim gözümde 40 saniye hatır yok.

Ama bak simdi sekerim ben kimseyle ikili tartismaya girmememe ragmen herkes bana yükleniyor
Bir sey söyle sunlara yaaa, seni dinlerler

Algı operasyonu? Herkesin dilinden düşmüyor bu kelimelerde. Ve ayrıca bunu yapması serbest istersen dinlemeyebilir, cevap vermeyebilir veya kapıyı açmayabilirsin.
Günümüzde çok karşımıza çıktığı için ağızlardan düşmüyor. Havalı bir kelime olduğu için söylenmiyor herhalde. İnsanların algılarıyla oynanıyor.

Ama bak simdi sekerim ben kimseyle ikili tartismaya girmememe ragmen herkes bana yükleniyor
Bir sey söyle sunlara yaaa, seni dinlerler
Abi zaten size hitaben değil, aynı anda yazmışız Her konuda olduğu gibi CHP - AKP savaş alanına dönmesini istemediğimden yazdım.

-------
Benim de en çok rahatsız olduğum şey; iktidarı kötüleyenlerin kimi desteklediğini belirtmemesi.
Sebebiyle birlikte belirtsinler ki insanların kafası netleşsin, oy verirken ikilem yaşamasın.
Birine; "X yolundan gitme" diyorsan o kişiye alternatif Y yolu göstermek zorundasındır.

Şahsi görüşüm; bu apaçık bir beyin yıkamadır, çocuğun ailesi evde değil bunları anlatması ne kadar doğru?

Tabi canım. Eğitim müfredatını kafana göre değiştirmek beyin yıkama değil, zorunlu dini eğitim beyin yıkama değil ama evine gelip kendi isteğinle sana iki kelime anlatmaları beyin yıkama.

İstemiyorsan dinlememe hakkın var. Masal okumayı ve mağdur edebiyatını bırak. Yemiyoruz artık...
Hiç doğru bir şey değil. Böylelerine oy vermeyin.

Vermiyorum zaten. Yıllarca kapıma gelip makarna ve kömür vermek isterler her defasında def ederim. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…