demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Kasım 2022 #2 HaLityum dedi: Eki Görüntüle 1566342 Normal mi? Genişletmek için tıkla... Chrome bu. Normal. Artı 0 Eksi
Snuk Megapat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Parantez içerisinde yazan 34 sayısından anladığım üzere ya çok sayıda eklenti yüklü ya da çok sayıda sekme açık. Bu oranda kullanılan RAM normal. Halihazırda Chrome çok RAM kullanmasıyla bilinen bir tarayıcı. Artı 0 Eksi
Parantez içerisinde yazan 34 sayısından anladığım üzere ya çok sayıda eklenti yüklü ya da çok sayıda sekme açık. Bu oranda kullanılan RAM normal. Halihazırda Chrome çok RAM kullanmasıyla bilinen bir tarayıcı.
baran1209 Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 HaLityum dedi: Eki Görüntüle 1566342 Normal mi? Genişletmek için tıkla... Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. baran1209 dedi: Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. Genişletmek için tıkla... Ayrıca gereksiz sekmeler açma ve gereksiz eklentileride sil. arada bayağı bi fark olacağını göreceksin Artı 0 Eksi
HaLityum dedi: Eki Görüntüle 1566342 Normal mi? Genişletmek için tıkla... Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. baran1209 dedi: Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. Genişletmek için tıkla... Ayrıca gereksiz sekmeler açma ve gereksiz eklentileride sil. arada bayağı bi fark olacağını göreceksin
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 8 Kasım 2022 #5 baran1209 dedi: Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. Genişletmek için tıkla... Brave de öneririm. Artı 0 Eksi
baran1209 dedi: Aşırı normal bir olay eklentiler ne de fazla kurduysan daha çok RAM kullanır istiyorsan Chromium kullan Chrome'un minimal versiyonu. Genişletmek için tıkla... Brave de öneririm.
baran1209 Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #6 demircay dedi: Brave de öneririm. Genişletmek için tıkla... Brave de gayet iyi bir tarayıcı onu da 2-3 ay ne kullanmışlığım oldu ama ben sadece en az RAM kullananı önerdim mesela Ghostery dawn da var. Artı 0 Eksi
demircay dedi: Brave de öneririm. Genişletmek için tıkla... Brave de gayet iyi bir tarayıcı onu da 2-3 ay ne kullanmışlığım oldu ama ben sadece en az RAM kullananı önerdim mesela Ghostery dawn da var.
Ereninho Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #7 Gayet normal dostum Sana neden çok gibi geldi anlamadım Artı 0 Eksi
monsterchef Picopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #8 HaLityum dedi: Eki Görüntüle 1566342 Normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu kadar kullanması normal mozilla ya da opera ya gecmeni tavsiye ederim Artı 0 Eksi
HaLityum dedi: Eki Görüntüle 1566342 Normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu kadar kullanması normal mozilla ya da opera ya gecmeni tavsiye ederim
baran1209 Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #9 monsterchef dedi: Bu kadar kullanması normal Mozilla'ya da Opera'ya gecmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mozilla Firefox'a geçmesin o eskiden iyi bir performans verip az sayıda RAM yiyordu ama şu anda neredeyse RAM yeme oranları Chrome ile aynı. Artı 0 Eksi
monsterchef dedi: Bu kadar kullanması normal Mozilla'ya da Opera'ya gecmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mozilla Firefox'a geçmesin o eskiden iyi bir performans verip az sayıda RAM yiyordu ama şu anda neredeyse RAM yeme oranları Chrome ile aynı.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 10 Kasım 2022 #10 Edge deneyin. Artı 0 Eksi