KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek?
Çözüm KasaturaNotFound 23 Eylül 2023 Laveria fredy dedi: Hocam yakın zamanda güncellediyseniz AMD sürücüleri ilk çıktıkları zaman sorunlu oluyor eski sürüme geçip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler DDU ile sürücüyü silip 23.9.1 sürümüne döndüm ve sorunum çözüldü.
Laveria fredy dedi: Hocam yakın zamanda güncellediyseniz AMD sürücüleri ilk çıktıkları zaman sorunlu oluyor eski sürüme geçip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler DDU ile sürücüyü silip 23.9.1 sürümüne döndüm ve sorunum çözüldü.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 KasaturaNotFound dedi: Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Chrome silip bir daha yükleyin. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. Olmadı, Brave kullanın. Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Chrome silip bir daha yükleyin. Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin. Olmadı, Brave kullanın.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 Sistem özelliklerin nedir? RAM az ise ondan kaynaklı olabilir arkada oyun, Discord veya daha fazla bir şey açıksa. Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerin nedir? RAM az ise ondan kaynaklı olabilir arkada oyun, Discord veya daha fazla bir şey açıksa.
Wordiea Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 480 Çözümler 3 23 Eylül 2023 #4 KasaturaNotFound dedi: Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... RAM darboğaz'a düşüyor büyük ihtimal tavsiyem RAM'i yükseltmeniz, geçici olarak düşük bellek kullanan tarayıcı kullanmanızdır. Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Arkadaşlar Chrome'u açtığımda PC donuyor. PC'yi açıp kapattım, ona rağmen düzelmedi. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... RAM darboğaz'a düşüyor büyük ihtimal tavsiyem RAM'i yükseltmeniz, geçici olarak düşük bellek kullanan tarayıcı kullanmanızdır.
KS KS KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #5 Adrastos dedi: Sistem özelliklerin nedir? RAM az ise ondan kaynaklı olabilir arkada oyun, Discord veya daha fazla bir şey açıksa. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var RAM'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Sistem özelliklerin nedir? RAM az ise ondan kaynaklı olabilir arkada oyun, Discord veya daha fazla bir şey açıksa. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var RAM'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #6 KasaturaNotFound dedi: 16 GB RAM var RAM'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman arkada oyun da oynasan gayet yeterli. Chrome'u silip yüklemeyi deneyebilirsin. Başka tarayıcılarda da olup olmuyor mu bir kontrol et istersen. Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: 16 GB RAM var RAM'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman arkada oyun da oynasan gayet yeterli. Chrome'u silip yüklemeyi deneyebilirsin. Başka tarayıcılarda da olup olmuyor mu bir kontrol et istersen.
KS KS KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #7 Opera'da da aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 23 Eylül 2023 #8 Google > Ayarlar aşağı doğru kaydırın Gelişmiş'e tıklayın > Aşağı doğru kaydırın ve donanım hızlandırmasını kapatın. Artı 0 Eksi
Google > Ayarlar aşağı doğru kaydırın Gelişmiş'e tıklayın > Aşağı doğru kaydırın ve donanım hızlandırmasını kapatın.
KS KS KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #9 Laveria fredy dedi: Google > ayarlar aşağı doğru kaydırın gelişmiş'e tıklayın > aşağı doğru kaydırın ve donanım hızlandırmasını kapatın. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var. Artı 0 Eksi
Laveria fredy dedi: Google > ayarlar aşağı doğru kaydırın gelişmiş'e tıklayın > aşağı doğru kaydırın ve donanım hızlandırmasını kapatın. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 23 Eylül 2023 #10 KasaturaNotFound dedi: Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Setup dosyasından yükselt seçeğine tıklayın. KasaturaNotFound dedi: Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Opera'ya verdiğiniz RAM az olabilir mi? Görev Yöneticisi'nden bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KasaturaNotFound dedi: Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Setup dosyasından yükselt seçeğine tıklayın. KasaturaNotFound dedi: Bunu yaptığımda düzeliyor ancak Opera da falan da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Opera'ya verdiğiniz RAM az olabilir mi? Görev Yöneticisi'nden bakabilir misiniz?