muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #11 Ne o RAM, ne o ekran kartı, ne de işlemci 120 FPS'ye çıkarabilecek güçte değil gibi dostum. İsaArda dedi: Ben en düşük ayarda çok düşük çözünürlükte oynuyorum 45FPS civarı eğer 120 FPS oynayabiliyorsam ayarları yükseltirim 60 FPS oynarım. Genişletmek için tıkla... Oyunda değişim olacağını sanmıyorum.
Ne o RAM, ne o ekran kartı, ne de işlemci 120 FPS'ye çıkarabilecek güçte değil gibi dostum. İsaArda dedi: Ben en düşük ayarda çok düşük çözünürlükte oynuyorum 45FPS civarı eğer 120 FPS oynayabiliyorsam ayarları yükseltirim 60 FPS oynarım. Genişletmek için tıkla... Oyunda değişim olacağını sanmıyorum.
Lord Harkon Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 334 Makaleler 1 15 Ekim 2021 #12 İsaArda dedi: Sorun ne olabilir darboğaz biraz mantıksız geldi bana. Aynı sorun LoL'de de var sabit 70 FPS ama zorlayınca 135-145 arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara girip GTA 5'i bulup yüksek öncelikli yapar mısın?
İsaArda dedi: Sorun ne olabilir darboğaz biraz mantıksız geldi bana. Aynı sorun LoL'de de var sabit 70 FPS ama zorlayınca 135-145 arası değişiyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara girip GTA 5'i bulup yüksek öncelikli yapar mısın?
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #13 AkınTR dedi: Şaka ise komik değil şaka ise daha komik. ben tarayıcıyı kapatmadan oynuyorum demek ki kapatsam FPS artabilir Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olacak diye bişey yok isterseniz ekran görüntüsü atayım Lord Harkon dedi: Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara girip GTA 5'i bulup yüksek öncelikli yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Deniyorum
AkınTR dedi: Şaka ise komik değil şaka ise daha komik. ben tarayıcıyı kapatmadan oynuyorum demek ki kapatsam FPS artabilir Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarda olacak diye bişey yok isterseniz ekran görüntüsü atayım Lord Harkon dedi: Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara girip GTA 5'i bulup yüksek öncelikli yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Deniyorum
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #14 İsaArda dedi: Her bilgisayarda olacak diye bir şey yok isterseniz ekran görüntüsü atayım. Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki oyunu oynarken 45 FPS değil de 120 FPS aldığınızı hissediyor musunuz görsel anlamda çıkabilir ki bu da Chrome'nin değerleri olabilir.
İsaArda dedi: Her bilgisayarda olacak diye bir şey yok isterseniz ekran görüntüsü atayım. Deniyorum. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki oyunu oynarken 45 FPS değil de 120 FPS aldığınızı hissediyor musunuz görsel anlamda çıkabilir ki bu da Chrome'nin değerleri olabilir.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #15 muhammedqqw dedi: Ben diyorum ki oyunu oynarken 45 FPS değil de 120 FPS aldığınızı hissediyor musunuz görsel anlamda çıkabilir ki bu da Chrome'nin değerleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Drop falan girmiyo Chrome açıkken Fraps uygulamasında fps kaydı başlatıp Chromu açıp kapadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,6 KB · Görüntüleme: 72
muhammedqqw dedi: Ben diyorum ki oyunu oynarken 45 FPS değil de 120 FPS aldığınızı hissediyor musunuz görsel anlamda çıkabilir ki bu da Chrome'nin değerleri olabilir. Genişletmek için tıkla... Drop falan girmiyo Chrome açıkken Fraps uygulamasında fps kaydı başlatıp Chromu açıp kapadım.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 15 Ekim 2021 #16 İsaArda dedi: Drop falan girmiyor Chrome açıkken. Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerleri gösteren hangi programı kullanıyorsun? Belki onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.
İsaArda dedi: Drop falan girmiyor Chrome açıkken. Genişletmek için tıkla... Oyun içi değerleri gösteren hangi programı kullanıyorsun? Belki onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #17 AkınTR dedi: Oyun içi değerleri gösteren hangi programı kullanıyorsun? Belki onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fraps
AkınTR dedi: Oyun içi değerleri gösteren hangi programı kullanıyorsun? Belki onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fraps
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #18 İsaArda dedi: Drop falan girmiyor Chrome açıkken. Fraps uygulamasında FPS kaydı başlatıp chromu açıp kapadım. Genişletmek için tıkla... Bu değerler yüksek ihtimal Chrome değerleri.
İsaArda dedi: Drop falan girmiyor Chrome açıkken. Fraps uygulamasında FPS kaydı başlatıp chromu açıp kapadım. Genişletmek için tıkla... Bu değerler yüksek ihtimal Chrome değerleri.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #19 muhammedqqw dedi: Bu değerler yüksek ihtimal Chrome değerleri. Genişletmek için tıkla... Ama oyunda özellikle araç sürerken oluşan input lag olmuyo ben o yüzden GTA nın değerler olarak düşünmüştüm. Acaba işlemcim Turbo Boost'a mı geçiyor? Son düzenleme: 15 Ekim 2021
muhammedqqw dedi: Bu değerler yüksek ihtimal Chrome değerleri. Genişletmek için tıkla... Ama oyunda özellikle araç sürerken oluşan input lag olmuyo ben o yüzden GTA nın değerler olarak düşünmüştüm. Acaba işlemcim Turbo Boost'a mı geçiyor?
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 15 Ekim 2021 #20 İsaArda dedi: GTA V oynuyorum yaklaşık 50 FPS civarında. Yanlışlıkla Chrome açtım ve FPS değerlerim 120 civarlarında gezmeye başladı. Chrome'u kapattım, FPS'im yine düştü. Genişletmek için tıkla... FPS kısıtlayacı bir ayar yapmayın.
İsaArda dedi: GTA V oynuyorum yaklaşık 50 FPS civarında. Yanlışlıkla Chrome açtım ve FPS değerlerim 120 civarlarında gezmeye başladı. Chrome'u kapattım, FPS'im yine düştü. Genişletmek için tıkla... FPS kısıtlayacı bir ayar yapmayın.