İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #31 Herşeyi en yüksek ayarlara aldım ve şu 60fps civarı alıyorum galiba darboğaz sıkıntısı yaşıyormuşum. İşlemci kullanımım yaklaşık 3ghz ekran kartı kullanımı %60 civarı
Herşeyi en yüksek ayarlara aldım ve şu 60fps civarı alıyorum galiba darboğaz sıkıntısı yaşıyormuşum. İşlemci kullanımım yaklaşık 3ghz ekran kartı kullanımı %60 civarı
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 16 Ekim 2021 #32 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bence Chrome da 120FPS alıyor ve FPS göstergesi Chrome'nin FPS değerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal ama bu peki oyunda o akıcılığı hissediyor musun? ya da hangi FPS göstergesi? Sen bence oyunun kendi FPS sayacını aç.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bence Chrome da 120FPS alıyor ve FPS göstergesi Chrome'nin FPS değerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal ama bu peki oyunda o akıcılığı hissediyor musun? ya da hangi FPS göstergesi? Sen bence oyunun kendi FPS sayacını aç.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #33 Teknolog44 dedi: Bir ihtimal ama bu peki oyunda o akıcılığı hissediyor musun? ya da hangi FPS göstergesi? Sen bence oyunun kendi FPS sayacını aç. Genişletmek için tıkla... Yani çok daha akıcı geliyor oyun içi fps göstergesi nasıl açılıyor bilmiyorum. İsterseniz ben bi ekran kaydı alayım
Teknolog44 dedi: Bir ihtimal ama bu peki oyunda o akıcılığı hissediyor musun? ya da hangi FPS göstergesi? Sen bence oyunun kendi FPS sayacını aç. Genişletmek için tıkla... Yani çok daha akıcı geliyor oyun içi fps göstergesi nasıl açılıyor bilmiyorum. İsterseniz ben bi ekran kaydı alayım
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 16 Ekim 2021 #34 İsaArda dedi: Yani çok daha akıcı geliyor oyun içi FPS göstergesi nasıl açılıyor bilmiyorum. İsterseniz ben bir ekran kaydı alayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok öyle FPS düşer.
İsaArda dedi: Yani çok daha akıcı geliyor oyun içi FPS göstergesi nasıl açılıyor bilmiyorum. İsterseniz ben bir ekran kaydı alayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok öyle FPS düşer.
İ İsaArda Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #35 Fps gösteren uygulama ile alırsam çok düşmeyebilir.