480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 5 Şubat 2023 #1 AdBlock eklentisi kullanıyorum. Format attıktan sonra çalışmamaya başladı. Eklentiyi silip yükledim yine olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
AdBlock eklentisi kullanıyorum. Format attıktan sonra çalışmamaya başladı. Eklentiyi silip yükledim yine olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Şubat 2023 #2 uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın. Artı 2 Eksi
uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 5 Şubat 2023 #3 480164 dedi: AdBlock eklentisi kullanıyorum. Format attıktan sonra çalışmamaya başladı. Eklentiyi silip yükledim yine olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu bana bir defa olmuşdu farklı bir eklenti kulanın AdGuard'ya da uBlock Origin. Artı 1 Eksi
480164 dedi: AdBlock eklentisi kullanıyorum. Format attıktan sonra çalışmamaya başladı. Eklentiyi silip yükledim yine olmadı. Sorun neden kaynaklı olabilir? Genişletmek için tıkla... Bu bana bir defa olmuşdu farklı bir eklenti kulanın AdGuard'ya da uBlock Origin.
KS KS 480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 5 Şubat 2023 #4 Peki uBlock Origin'de YouTube'daki reklamları engelleme var mıdır? hellomister dedi: uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: Bu bana bir defa olmuşdu farklı bir eklenti kulanın AdGuard'ya da uBlock Origin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Peki uBlock Origin'de YouTube'daki reklamları engelleme var mıdır? hellomister dedi: uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Pencere bakıcısı dedi: Bu bana bir defa olmuşdu farklı bir eklenti kulanın AdGuard'ya da uBlock Origin. Genişletmek için tıkla...
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Şubat 2023 #5 480164 dedi: Peki uBlock Origin'de YouTube'daki reklamları engelleme var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
480164 dedi: Peki uBlock Origin'de YouTube'daki reklamları engelleme var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS 480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 5 Şubat 2023 #6 Sağ olun işe yarıyor sanki. hellomister dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
S SoulsLuke Femtopat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #7 Çok teşekkür ederim fazlasıyla yardımcı oldu AddBlock artık çalışmıyordu. Artı 0 Eksi
Doğu Bey Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #8 hellomister dedi: uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hala çalışıyor. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: uBlock Origin - Chrome Web MaÄazası Sonunda, etkili bir engelleyici. İÅlemciyi ve belleÄi yormaz. chrome.google.com Bunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hala çalışıyor.
B ByOguzhan Yoctopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #9 Çok teşekkürler. Technopat hariç her sitenin reklamlarını engelledim. Artı 0 Eksi