M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 13 Nisan 2023 #1 Şekil A'da da görüldüğü gibi chrome alt+tab iken böyle çoağlıyor. Genelde CS oynarken oluyor ve tam ekran video izlerken alt + tab yaparsam oluyor. Kapatsam dahi kapanmıyorlar ve böyle kalıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-13 011129.png 481,4 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleme: 13 Nisan 2023
Şekil A'da da görüldüğü gibi chrome alt+tab iken böyle çoağlıyor. Genelde CS oynarken oluyor ve tam ekran video izlerken alt + tab yaparsam oluyor. Kapatsam dahi kapanmıyorlar ve böyle kalıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #2 Görsel gelmemiş.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 13 Nisan 2023 #3 bonz dedi: Görsel gelmemiş. Genişletmek için tıkla... düzenledim
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #4 MuhendisBey1 dedi: düzenledim Genişletmek için tıkla... Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu?
MuhendisBey1 dedi: düzenledim Genişletmek için tıkla... Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu?
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 13 Nisan 2023 #5 bonz dedi: Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... sadece google chrome kullandığım için diğerlerinden oluyor mu bilmiyorum.
bonz dedi: Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... sadece google chrome kullandığım için diğerlerinden oluyor mu bilmiyorum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #6 MuhendisBey1 dedi: sadece google chrome kullandığım için diğerlerinden oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Edge yüklüdür bilgisayarınızda onu da deneyin.
MuhendisBey1 dedi: sadece google chrome kullandığım için diğerlerinden oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Edge yüklüdür bilgisayarınızda onu da deneyin.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 13 Nisan 2023 #7 bonz dedi: Edge yüklüdür bilgisayarınızda onu da deneyin. Genişletmek için tıkla... deneyeyim büyük ihtimalle olmayaacaktır.
bonz dedi: Edge yüklüdür bilgisayarınızda onu da deneyin. Genişletmek için tıkla... deneyeyim büyük ihtimalle olmayaacaktır.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #8 MuhendisBey1 dedi: deneyeyim büyük ihtimalle olmayaacaktır. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? 10 dakika oldu da.
MuhendisBey1 dedi: deneyeyim büyük ihtimalle olmayaacaktır. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? 10 dakika oldu da.
M MuhendisBey1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 313 13 Nisan 2023 #9 bonz dedi: Denediniz mi? 10 dakika oldu da. Genişletmek için tıkla... Denedim Edge'de olmuyor tek Chrome'da var skıntı
bonz dedi: Denediniz mi? 10 dakika oldu da. Genişletmek için tıkla... Denedim Edge'de olmuyor tek Chrome'da var skıntı
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #10 MuhendisBey1 dedi: Denedim Edge'de olmuyor tek Chrome'da var skıntı Genişletmek için tıkla... O zaman dediğimi yapın. bonz dedi: Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu? Genişletmek için tıkla...
MuhendisBey1 dedi: Denedim Edge'de olmuyor tek Chrome'da var skıntı Genişletmek için tıkla... O zaman dediğimi yapın. bonz dedi: Chrome sil yükle yapın bence ama tüm dosyaları silin kalıntı kalmasın. Ayrıca farklı tarayıcıda oluyor mu? Genişletmek için tıkla...