Chrome aniden donuyor

hiddenpeek

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar dostlarım, fazla uzatmadan konuyu anlatmak istiyorum çünkü çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
Ben 5 ay öncesine kadar Google Chrome tarayıcısını kullanıyordum, arkadaşlarımın ısrarı üzerine Microsoft Edge kullanmaya başladım ve gayet beğendim. Hiçbir sorunla karşılaşmıyordum yağ gibi tarayıcıydı. 1 hafta önce Microsoft Edge tarayıcımdan YouTube websitesine giriş yaptım, gözüme bir video kestirdim ve açmaya çalıştım ancak açılmadı.

Ekranın ortasında dönen yuvarlak bir beyaz kutucuk vardı bir süre bekledim. Video açılmayınca sayfayı yeniledim ve tarayıcım dondu. Tarayıcımı görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtım, sorunun YouTube'da olduğunu düşünüp Instagram websitene giriş yaptım ve bir video oynatmaya çalıştım. Aynı durum maalesef Instagram'da da vardı. Bir video oynatmaya çalışınca tarayıcım donuyordu. Epey araştırdım fakat hiçbir çözüm bulamadım. En sonuna da kendi yöntemlerimi denedim, tarayıcıyı tamamen kaldıran programları denedim, Regedit'de Microsoft Edge kalıntılarını temizledim, tarayıcıyı sıfırladım ve daha birçok şey yaptım ancak yaptıklarımın hiçbir faydası olmadı.

En sonunda da sinirlenip sistem geri yükleme özelliğimi kullandım ve bilgisayarımı bir hafta geriye aldım. Bilgisayarımı bir hafta geriye aldığımda sorun ortadan kalkmıştı, çok mutlu oldum tarayıcımı kapatıp gönül rahatlığıyla oyunuma döndüm. Oyunum bitince bilgisayarımı kapatıp uyudum. Uyandığımda da maalesef aynı sorun tekrar gelmişti. Google Chrome'a dönmek istedim indirip kullanmaya başladım aynı sorun Google tarayıcısında da ortaya çıkmaya başlamış.
Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar yardım etsin, Opera veya Mozilla Firefox kullanmak istemiyorum.

Chrome gibi uygulamalar buna önem verir.
ssd hızı
ram boyutu
işlemci hızı
internet hızı

Eklentiler çerezler uzantılar vb. Etkenlerde yavaşlamasına neden olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı