Chrome aniden kapanıyor

Chrome'a gelip Google hesabınızla giriş yapın. Sonra ayarlardan senkronizasyon işlemini başlatın. Şifreleriniz hesaba kaydedilecektir.

Bu işlemi yapmam için Vivaldi'nin açılması gerekiyor uzum bir işlem yapamıyorum açılıp hemen kapanıyor

Chrome'u kaldırdıktan sonra arta kalan kayıt defterini temizledikten sonra yeniden yüklemeyi deneyin.

Bir uygulama kaldırıldıktan sonra bazı kayıt defterleri silinmiyor.Eğer kayıt defterlerini siz bulamıyorsanız 3.taraf uninstaller programı ile silebilirsiniz ama tavsiyem kayıt defteri bul bölümünü kullanarak bulmanız.

Son düzenleme:

Revo Uninstaller ile her şey siliniyor hocam, onu da denemiştim.

Son durum güncellemesi yapayım. Daha önce Kaspersky kurulduktan sonra oluyor demiştik önce bunu düzeltelim, Kaspersky soruna neden olan uygulama değil.

Soruna neden olan uygulama "Safetica" adlı bir program, programı "MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall. Meta" aracı ile güvenli modda kaldırdıktan sonra sıkıntı çözülüyor.(Program normal şartlarda program ekle kaldırda görünmüyor)

Bir ekleme de şöyle, bu sorunun başlangıcında chrome üzerinden herhangi bir şey indirmeye çalıstığınızda da aniden kapanıyor ve dosya, belge, resim her ne indirmeye çalışıyorsanız inmiyor.

Özet olarak, eğer chrome üzerinden birşey indirirken kitlenme veya ilk konu başlığındaki sorunu yaşıyorsanız "safetica" hizmeti alıyorsanız onu kontrol ediniz.İlgili program niye böyle bir sorun yapıyor onu da firma ile temasa geçince anlayacağız.

Herkese iyi günler.

İnşallah İobit Uninstaller gibi değildir.

Sil yükle yaptınız mı hocam benim de şimdi oldu sorun şu anlık düzeldi gibi.

Hocam sorunu çözdünüz mü bilmiyorum ama bende de böyle bir sorun vardı Malwarebytes gibi bir antivirüs ile tam tarama yaptım düzelmişti bir deneyin isterseniz.

Mobil olarak GBox ile kullanıyorum aynı sıkıntı orada da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…