M marchex Yoctopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Uzantının nereden geldiği hakkında fikrim yok silemiyorum ve Chrome'da bir şey aradığımda ''http://gosearches.gg'' olarak arama yapıyor. Bunun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Uzantının nereden geldiği hakkında fikrim yok silemiyorum ve Chrome'da bir şey aradığımda ''http://gosearches.gg'' olarak arama yapıyor. Bunun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Nisan 2023 #2 Uzantıları aşağıdan yönetebilirsin. chrome://extensions/ Arama motorunu da aşağıdan: chrome://settings/searchEngines
Uzantıları aşağıdan yönetebilirsin. chrome://extensions/ Arama motorunu da aşağıdan: chrome://settings/searchEngines
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Virüs kapmışsın. Bahsettiğin site sahte bir arama motoru. Malwarebytes ile tarama yaptır. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Google önbelleğini ve çerezleri temizleyin. Ardından ise ayarları sıfırlayın. Ayrıca uzantıyı yukarıda bahsedilen chrome://extensions/ adresinden kaldırmayı dene. Bilmediğiniz uzantılar var ise onları da kaldırın.
Virüs kapmışsın. Bahsettiğin site sahte bir arama motoru. Malwarebytes ile tarama yaptır. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Google önbelleğini ve çerezleri temizleyin. Ardından ise ayarları sıfırlayın. Ayrıca uzantıyı yukarıda bahsedilen chrome://extensions/ adresinden kaldırmayı dene. Bilmediğiniz uzantılar var ise onları da kaldırın.
M marchex Yoctopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 armas dedi: Uzantıları aşağıdan yönetebilirsin. chrome://extensions/ Arama motorunu da aşağıdan: chrome://settings/searchEngines Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şekilde uyguladım fakat kaldırılmıyor.
armas dedi: Uzantıları aşağıdan yönetebilirsin. chrome://extensions/ Arama motorunu da aşağıdan: chrome://settings/searchEngines Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şekilde uyguladım fakat kaldırılmıyor.