LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Temmuz 2023 #1 Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #11 Pencere bakıcısı dedi: İlk defamı Opera görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Opera olduğunu görmedim. Ayrıca yazım kurallarına uyun. Whatsapp'ta konuşmuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: İlk defamı Opera görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Opera olduğunu görmedim. Ayrıca yazım kurallarına uyun. Whatsapp'ta konuşmuyorsunuz.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Temmuz 2023 #12 LXYEAN1 dedi: Yahoo ve Yandex'te olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede demi aynı sorun devam ediyor. Pencere bakıcısı dedi: Gizli sekmede değil mi aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntem ise VPN ile arama yapın. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Yahoo ve Yandex'te olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede demi aynı sorun devam ediyor. Pencere bakıcısı dedi: Gizli sekmede değil mi aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntem ise VPN ile arama yapın.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Temmuz 2023 #13 Pencere bakıcısı dedi: Gizli sekmede demi aynı sorun devam ediyor. Başka bir yöntem ise VPN ile arama yapın. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede olmadı. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Gizli sekmede demi aynı sorun devam ediyor. Başka bir yöntem ise VPN ile arama yapın. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede olmadı.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Temmuz 2023 #14 LXYEAN1 dedi: Gizli sekmede olmadı. Genişletmek için tıkla... VPN ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Temmuz 2023 #15 Pencere bakıcısı dedi: VPN ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Temmuz 2023 #16 LXYEAN1 dedi: Denedim sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Temmuz 2023 #17 Pencere bakıcısı dedi: Sorun çözüldü o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayır VPN'siz hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Temmuz 2023 #18 LXYEAN1 dedi: Hayır VPN'siz hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın internet ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Hayır VPN'siz hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın internet ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #19 Pencere bakıcısı dedi: Bilgisayarın internet ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Bilgisayarın internet ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #20 LXYEAN1 dedi: Nasıl yapabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Ağ ayarları nasıl sıfırlanır Windows 10 internet ayarlarınız bozuldu ise Ağ ayarlarınızı sıfırlayıp eskisi gibi internete bağlanabilirsiniz, sıfırlama şöyle yapılır. www.sordum.net Bunları yapdıktan sonra PC yeniden başlatın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Nasıl yapabilirim onu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Ağ ayarları nasıl sıfırlanır Windows 10 internet ayarlarınız bozuldu ise Ağ ayarlarınızı sıfırlayıp eskisi gibi internete bağlanabilirsiniz, sıfırlama şöyle yapılır. www.sordum.net Bunları yapdıktan sonra PC yeniden başlatın.