LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Temmuz 2023 #1 Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #21 Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Ağ ayarları nasıl sıfırlanır Windows 10 internet ayarlarınız bozuldu ise Ağ ayarlarınızı sıfırlayıp eskisi gibi internete bağlanabilirsiniz, sıfırlama şöyle yapılır. www.sordum.net Bunları yapdıktan sonra PC yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Ağ ayarları nasıl sıfırlanır Windows 10 internet ayarlarınız bozuldu ise Ağ ayarlarınızı sıfırlayıp eskisi gibi internete bağlanabilirsiniz, sıfırlama şöyle yapılır. www.sordum.net Bunları yapdıktan sonra PC yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #22 LXYEAN1 dedi: Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir Wi-Fi bağlanın hâlâ görünmüyorsa ya sistemi ya da modemi sıfırlayın. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir Wi-Fi bağlanın hâlâ görünmüyorsa ya sistemi ya da modemi sıfırlayın.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #23 Pencere bakıcısı dedi: Farklı bir Wi-Fi bağlanın hâlâ görünmüyorsa ya sistemi ya da modemi sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü kullanıyorum kablo ile bağlantısı var. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Farklı bir Wi-Fi bağlanın hâlâ görünmüyorsa ya sistemi ya da modemi sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü kullanıyorum kablo ile bağlantısı var.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #24 LXYEAN1 dedi: Hocam masaüstü kullanıyorum kablo ile bağlantısı var. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda aynı sorun mu var. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Hocam masaüstü kullanıyorum kablo ile bağlantısı var. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazda aynı sorun mu var.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #25 Pencere bakıcısı dedi: Başka bir cihazda aynı sorun mu var. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #26 LXYEAN1 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Modemi sıfırlayın. Artı 0 Eksi
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 4 Temmuz 2023 #27 Pencere bakıcısı dedi: Modemi sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda Google daki görsellerde açılmıyor görseli açmak için yeni sekmede açmak lazım. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Modemi sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda Google daki görsellerde açılmıyor görseli açmak için yeni sekmede açmak lazım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Temmuz 2023 #28 LXYEAN1 dedi: Hocam aynı zamanda Google'daki görsellerde açılmıyor görseli açmak için yeni sekmede açmak lazım. Genişletmek için tıkla... Son çare artık bilgisayarı sıfırlamak. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Hocam aynı zamanda Google'daki görsellerde açılmıyor görseli açmak için yeni sekmede açmak lazım. Genişletmek için tıkla... Son çare artık bilgisayarı sıfırlamak.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #29 Pencere bakıcısı dedi: Son çare artık bilgisayarı sıfırlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Windows güncel olmadığı için olabilir mi? Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Son çare artık bilgisayarı sıfırlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Windows güncel olmadığı için olabilir mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 8 Temmuz 2023 #30 LXYEAN1 dedi: Hocam peki Windows güncel olmadığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullandığınız Windows sürümünün bilmiyorum ama böyle bir şey ile ilk kez karşıma çıktı Windows sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Hocam peki Windows güncel olmadığı için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullandığınız Windows sürümünün bilmiyorum ama böyle bir şey ile ilk kez karşıma çıktı Windows sürümünüz nedir?