LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Temmuz 2023 #1 Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
Arama çubuğuna bir şey yazdığınız zaman hemen bir şey olmuyor. Fakat bir kaç saniye geçtikten sonra böyle oluyor yada aşağı doğru kaydırdığım zaman.
KS KS LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 908 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Temmuz 2023 #31 Pencere bakıcısı dedi: Hayır kullandığınız Windows sürümünün bilmiyorum ama böyle bir şey ile ilk kez karşıma çıktı Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Sürüm 22h2 yazıyor? @Pencere bakıcısı Windows'u güncelledim fakat düzelmedi. Son düzenleme: 13 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Hayır kullandığınız Windows sürümünün bilmiyorum ama böyle bir şey ile ilk kez karşıma çıktı Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Sürüm 22h2 yazıyor? @Pencere bakıcısı Windows'u güncelledim fakat düzelmedi.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 19 Temmuz 2023 #32 LXYEAN1 dedi: Sürüm 22H2 yazıyor? @Pencere bakıcısı Windows'u güncelledim fakat düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tek yol format artık. Artı 0 Eksi
LXYEAN1 dedi: Sürüm 22H2 yazıyor? @Pencere bakıcısı Windows'u güncelledim fakat düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Tek yol format artık.