M Mnb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Chrome da ####### -site:youtube.com diye bir şeyler çıkıyor arama geçmişimde ama aramadım nedir bu?
at13a Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Yer Çorum/İskilip Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2024 #2 Normaldir herhalde, tarama geçmişisinizi sıfırlayın YouTube'a girin hâlâ aynı oluyorsa normaldir.
M Mnb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 at13a dedi: Normaldir herhalde, tarama geçmişisinizi sıfırlayın YouTube'a girin hâlâ aynı oluyorsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Öneri olarak geliyor geçmiş degil Mnb dedi: Öneri olarak geliyor geçmiş degil. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu çözdüm YouTube'da bir video girince onun paylaşma linkini önerilere çıkarıyor misal şu videodaki paylaşma linkini önermiş - YouTube Hnmtw1cdz9e -site: YouTube olarak çıkıyor konu kapanabilir. Son düzenleme: 31 Ocak 2024
at13a dedi: Normaldir herhalde, tarama geçmişisinizi sıfırlayın YouTube'a girin hâlâ aynı oluyorsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Öneri olarak geliyor geçmiş degil Mnb dedi: Öneri olarak geliyor geçmiş degil. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu çözdüm YouTube'da bir video girince onun paylaşma linkini önerilere çıkarıyor misal şu videodaki paylaşma linkini önermiş - YouTube Hnmtw1cdz9e -site: YouTube olarak çıkıyor konu kapanabilir.