Chrome Bir Anda Bozuldu

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, bir anda ne olduğunu anlayamadığım bir biçimde Chrome sanki virüs bulaşmışçasına görüntü olarak çok kötü bir hal aldı, bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olabilirse minnettar olurum.
Böyle birkaç kez daha olmuştu hepsinde de çözümü ancak format atarak sağladım. (n)

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome yerine Opera kullanmanızı öneririm.

Hocam tavsiyen için teşekkürler fakat öyle bir durum ki Edge tarayıcısını bile bu hale getirmiş durumdadır lakin çözümünü buldum şimdi anlatacağım.

Chrome yazınca bu kadar reklam çıkması normal değil. AdwCleaner ile reklam virüslerini normal anti-virüs taramasını BitDefender veya KasperSky ile yapmanızı tavsiye ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim, uzun uğraşlar sonucu gece yarısı bu sorunun çözümünü buldum sizlere de anlatmak isterim eğer birisi karşılaşırsa bu sorunla yardımcı olabilirsek ne mutlu :)

Öncelikle bu sorunun kaynağı bir dosya indirmenizden vesaire kaynaklanmıyor durduk yere bir bilmediğiniz bir siteye girseniz anında bu sorunla karşılaşıyorsunuz ve eklenti temizleme çabalarıyla da sonuç vermiyor.

Hızlıca çözüme geçelim.

1-Öncelikle HiJackThis adlı programı kuruyoruz, çok minik bir program ama işlevi çok büyük oldu.

HiJackThis

2-Sonra 'Do A System Scan Only' yazısına tıklıyoruz ve karşımıza çıkan tüm kutucukları teker teker işaretliyoruz ve akabinde fix tuşuna basarak işlemi tamamlıyoruz sistem yeniden başlatılacak ve bu sorun ortadan kalkacak.

Sanırım bu program browser üzerindeki zararlı yazılımları kaldırıyor bana çok kullanışlı geldi.

Sizler bu programı biliyor musunuz? Biliyorsanız fikirlerinizi alabilirim, başka hangi durumlarda kullanıldığını mesela :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı