F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Chrome'u yüklemek istedim fakat yüklemeye çalıştığımda bunu diyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Chrome'u yüklemek istedim fakat yüklemeye çalıştığımda bunu diyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Einstein 25 Mart 2025 Feath7800 dedi: Microsoft Windows [Version 10.0.26100.3476] (C) Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C:\Windows\System32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows resource protection did not find any integrity violations. C:\Windows\System32> Yeniden başlatıp Google'yi açmayı denedim yine aynı sonucu verdi CMD'yi yönetici olarak çalıştırp bunu tekrar yazdım bu sonucu verdi. Sizce yeniden Windows 11'i Rufus ile USB'ye yazdırıp ya da Windows 11 yükleme medyası ile tekrar kurulum yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu sorunu sadece Chrome setupunu açarken yaşıyorsanız durum farklı olabilir. Farklı bir Chrome sürümü deneyebilirsiniz. Ek olarak Windows Update yapmayı deneyin.
Feath7800 dedi: Microsoft Windows [Version 10.0.26100.3476] (C) Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C:\Windows\System32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows resource protection did not find any integrity violations. C:\Windows\System32> Yeniden başlatıp Google'yi açmayı denedim yine aynı sonucu verdi CMD'yi yönetici olarak çalıştırp bunu tekrar yazdım bu sonucu verdi. Sizce yeniden Windows 11'i Rufus ile USB'ye yazdırıp ya da Windows 11 yükleme medyası ile tekrar kurulum yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu sorunu sadece Chrome setupunu açarken yaşıyorsanız durum farklı olabilir. Farklı bir Chrome sürümü deneyebilirsiniz. Ek olarak Windows Update yapmayı deneyin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mart 2025 #2 Chrome'u nereden yüklediniz? Windows sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #3 Leon Dayı dedi: Chrome'u nereden yüklediniz? Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den yüklemeyi denedim Windows 11 Pro 24H2 sürümünü yükledim Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Chrome'u nereden yüklediniz? Windows sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den yüklemeyi denedim Windows 11 Pro 24H2 sürümünü yükledim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Feath7800 dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Chrome'u yüklemek istedim fakat yüklemeye çalıştığımda bunu diyor bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2453755 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve Chrome'u yüklemek istedim fakat yüklemeye çalıştığımda bunu diyor bunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2453755 Genişletmek için tıkla... Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mart 2025 #5 Feath7800 dedi: Microsoft Edge'den yüklemeyi denedim Windows 11 Pro 24H2 sürümünü yükledim. Genişletmek için tıkla... Chrome'u buradan indirip çalıştırmayı dener misiniz? Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Microsoft Edge'den yüklemeyi denedim Windows 11 Pro 24H2 sürümünü yükledim. Genişletmek için tıkla... Chrome'u buradan indirip çalıştırmayı dener misiniz? Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com
KS KS F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #6 Leon Dayı dedi: Chrome'u buradan indirip çalıştırmayı dener misiniz? Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Genişletmek için tıkla... Gene aynısı oldu Einstein dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulama yönetici olarak çalıştırma seçeneği yok Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Chrome'u buradan indirip çalıştırmayı dener misiniz? Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Genişletmek için tıkla... Gene aynısı oldu Einstein dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulama yönetici olarak çalıştırma seçeneği yok
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mart 2025 #7 Feath7800 dedi: Gene aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz Windows 11'i destekliyor mu? Yönetici olarak çalıştırmayı deneyelim. Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Gene aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz Windows 11'i destekliyor mu? Yönetici olarak çalıştırmayı deneyelim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #8 Feath7800 dedi: Gene aynısı oldu. Uygulama yönetici olarak çalıştırma seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyin. Artı 0 Eksi
Feath7800 dedi: Gene aynısı oldu. Uygulama yönetici olarak çalıştırma seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyin.
KS KS F Feath7800 Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #9 Leon Dayı dedi: Sistem özellikleriniz Windows 11'i destekliyor mu? Yönetici olarak çalıştırmayı deneyelim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim güncel RTX 4070 Super ve Ryzen 7 7800x3D kullanıyorum Yönetici olarak nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum Einstein dedi: Uygulamaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyin. Genişletmek için tıkla... Google'yi kuramadığım için yönetici olarak çalıştırma yok Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Sistem özellikleriniz Windows 11'i destekliyor mu? Yönetici olarak çalıştırmayı deneyelim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim güncel RTX 4070 Super ve Ryzen 7 7800x3D kullanıyorum Yönetici olarak nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum Einstein dedi: Uygulamaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır deyin. Genişletmek için tıkla... Google'yi kuramadığım için yönetici olarak çalıştırma yok
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.748 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 25 Mart 2025 #10 Feath7800 dedi: Yönetici olarak nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi