Chrome çok CPU harcıyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Yüzde 30, 35'e yakın CPU kullanıyor. Eskiden böyle değildi. Neden olabilir?

Normaldir hocam. Brave vs kullananlar var. Ben Opera GX kullanıyorum ve memnunum.
Operanın googleden daha kötü olması dışında bir sıkıntı yok. Rami fazla kullanarak operayı akıcı hale getiriyor. eğer düşük raminiz varsa kullanmak mantıksız

Chrome'da çokca bilinen hatta belli bir süreden sonra şakaya dönüşen bir olay bu, birkaç tane sayfa açınca CPU kullanımın bayağı artması gibi, sebebini bilmiyorum, ama üstteki arkadaşların dediği gibi farklı tarayıcılar deneyebilirsiniz.

Brave, Firefox deneyebilirsin. Chrome'u 3 sene once biraktim gayet de mutluyum. 24 threadli xeon islemci bile %20'yi goruyordu chromeda iken. (Sadece oyunun calistigi seneryoda %10u gecmiyordu islemci. Oyle dusun.)

Operanın googleden daha kötü olması dışında bir sıkıntı yok. Rami fazla kullanarak operayı akıcı hale getiriyor. eğer düşük raminiz varsa kullanmak mantıksız
Harbiden ya bence en temizi en iyisi brave kötü laptopum vardı bu chrome opera vs bu piyasadakilerin hepsini denedim en akıcısı brave en kötüsü de opera BANA GÖRE

chrome şuan ki tarayıcılar yanında kötü kalıyor artık yeni tarayıcıya geçme vaktin geldi dostum. sana opera gx i öneririm, brave de iyi çok güvenli bir tarayıcı rahatlıkla gezebilirsin.

Edge'de aynı durum var sanki Chrome öyle ama çok baba bir tarayıcı şu an Opera'ya alışmaya çalışıyorum.

Eski bilgisayarımda yavaş olduğu için Brave kullanıyordum gayet memnundum. Şu an bilgayarım daha iyi Opera GX kullanıyorum. Bana sorarsan, performans için Brave daha iyi. Belki tam tersidir, benim düşüncem bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…