A atscan Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #1 Cryptotab indirdim Chrome üzerinden arama yaparken Cryptotab motorunu kullanıyor nasıl düzeltilir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.172 Makaleler 1 Çözümler 588 31 Ocak 2021 #2 Google'ı varsayılan arama motorunuz yapın Tarayıcı penceresinin en sağındaki araçlar simgesini tıklayın. Internet seçenekleri'ni tıklayın. Genel sekmesinde arama bölümünü bulun ve Ayarlar'ı tıklayın. Google'ı seçin. Varsayılan olarak Ayarla'yı ve ardından Kapat'ı tıklayın.
Google'ı varsayılan arama motorunuz yapın Tarayıcı penceresinin en sağındaki araçlar simgesini tıklayın. Internet seçenekleri'ni tıklayın. Genel sekmesinde arama bölümünü bulun ve Ayarlar'ı tıklayın. Google'ı seçin. Varsayılan olarak Ayarla'yı ve ardından Kapat'ı tıklayın.
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Ocak 2021 #3 İlgili program Chrome'un arama motorunu değiştirmiş. Google'ı varsayılan arama motorunuz yapma - Google Arama Yardım Her arama yaptıÄınızda Google'dan sonuçlar almak için Google'ı varsayılan arama motorunuz yapabilirsiniz. Google'ı tarayıcınızda varsayılan arama motoru olarak ayarlama Tarayıcınız aÅaÄıda listelenm support.google.com
İlgili program Chrome'un arama motorunu değiştirmiş. Google'ı varsayılan arama motorunuz yapma - Google Arama Yardım Her arama yaptıÄınızda Google'dan sonuçlar almak için Google'ı varsayılan arama motorunuz yapabilirsiniz. Google'ı tarayıcınızda varsayılan arama motoru olarak ayarlama Tarayıcınız aÅaÄıda listelenm support.google.com