Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #1 İndiriyorum böyle en sona geldi 2 saattir bekliyorum, tamamen inmedi. Çözümleri bekliyorum. Dosya Ekleri unknown_2022.08.02-14.54.png 46 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Çözüm Bestty 2 Ağustos 2022 Afeka dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyanın bozuk olma ihtimali var.
KS KS Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #11 Bestty dedi: Dosya bozuk veya doğrulama yapıyor olabilir hocam başka bir şey gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla... Hala böyle. Bekliyorum şuanda. keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim dur. keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Şimdi Opera'dan indiriyorum bakalım olacak mı? keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Olmadı. Dosya Ekleri unknown_2022.08.02-17.12.png 51,3 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 2 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Dosya bozuk veya doğrulama yapıyor olabilir hocam başka bir şey gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla... Hala böyle. Bekliyorum şuanda. keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim dur. keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Şimdi Opera'dan indiriyorum bakalım olacak mı? keremcift0 dedi: Bir de Opera GX yükle oradan indirmmeyi dene bende Google'dan çok böyle hata görüyordum hem Opera'da hızlı yükleniyor Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #12 Afeka dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman dosyanın bozuk olma ihtimali var. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #13 Bestty dedi: O zaman dosyanın bozuk olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız dosya bozuktu sanırım. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: O zaman dosyanın bozuk olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız dosya bozuktu sanırım.