KANKAr3242 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Opera kullanıyorum herhangi bir eklenti indirmeye çalıştımda ekranın sol altında bir uyarı veriyor. Her yerde çözümüne baktım olmadı yardımcı olursanız sevinirim(internetim iyi) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar. Ben Opera kullanıyorum herhangi bir eklenti indirmeye çalıştımda ekranın sol altında bir uyarı veriyor. Her yerde çözümüne baktım olmadı yardımcı olursanız sevinirim(internetim iyi)
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Kasım 2023 #2 2 gündür Chrome web mağazasına giremiyordum. Çerezleri temizledim 2-3 defa öyle çözülmüştü. Dene istersen.
2 gündür Chrome web mağazasına giremiyordum. Çerezleri temizledim 2-3 defa öyle çözülmüştü. Dene istersen.
KANKAr3242 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 xResk dedi: 2 gündür Chrome web mağazasına giremiyordum. Çerezleri temizledim 2-3 defa öyle çözülmüştü. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Çerezleri çok kez temizledim...
xResk dedi: 2 gündür Chrome web mağazasına giremiyordum. Çerezleri temizledim 2-3 defa öyle çözülmüştü. Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Çerezleri çok kez temizledim...