Chrome eklentileri bilgilerimizi çalabilir mi?

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, kendim Google eklentilerini kullanıyorum. Örnek olacak olursa, magic YouTube diye bir eklenti kullanıyorum. Bunun sitesine gittiğimde, URL kısmının solunda ki yerde "güvenli değil" yazıyor. Bir sıkıntı çıkartır mı?

Evet bilinmeyen eklentiler kullanmayın.

Bahsettiğiniz eklenti ne bilmiyorum ama evet, eklentilerden bilgileriniz çalınabilir. O yüzden güvenilir eklentiler kullanmanızı öneririm.

Bahsettiğiniz eklenti ne bilmiyorum ama evet, eklentilerden bilgileriniz çalınabilir. O yüzden güvenilir eklentiler kullanmanızı öneririm.
Ne gibi bir bilgileri çalabilir? Benim en büyük korkum, Steam hesabımın çalınması. Bunu çalamaz herhalde?

Chrome üzerinde Steam hesabınız kayıtlı ise riske atmayın derim.
Kayıtlı, içime başka bir korku sardı şimdi. Eklentiyi kaldırdım. Bundan sonra bir şey yapabilirler mi? Bir de guard var nasıl girebilirler ki? Mailime de çift doğrulama koyuyorum şimdi.

Önerim:
1. Bilinmeyen eklentileri kaldırın.
2. Nolur nolmaz imzamdan malwarebytes indirip tam tarama yapın(Rootkit tarama açık şekilde)
3.Chrome tarayıcınızdaki şifrelerinizi değiştirin.
En temiz böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…