Chrome eklentileri bilgilerimizi çalabilir mi?

Kayıtlı, içime başka bir korku sardı şimdi. Eklentiyi kaldırdım. Bundan sonra bir şey yapabilirler mi? Bir de guard var nasıl girebilirler ki? Mailime de çift doğrulama koyuyorum şimdi.

Çifte doğrulama varsa sıkıntı olmaz, içiniz rahat olsun ama yine de isterseniz şifreleri değiştirebilirsiniz.

Kayıtlı, içime başka bir korku sardı şimdi. Eklentiyi kaldırdım. Bundan sonra bir şey yapabilirler mi? Bir de guard var nasıl girebilirler ki? Mailime de çift doğrulama koyuyorum şimdi.
Yapamazlar hocam. 2 aşamalı doğrulama ekleyin yinede ne olur ne olmaz.

Kullanıcı etkinliğinde yazılanlar iç açıcı gözükmüyor.Ama 1 milyondan fazla kişi indirmiş ve 130.000 kişi puanlamış.Yinede eklentiyi kaldırıp şifreleri değiştir.

Kullanıcı etkinliğinde yazılanlar iç açıcı gözükmüyor.Ama 1 milyondan fazla kişi indirmiş ve 130.000 kişi puanlamış.Yinede eklentiyi kaldırıp şifreleri değiştir.
Google çeviri'de bunların aynısını alıyor.
Tehlikeli gelmedi bana ama yinede kullanmayın derim.

Hiçbir şey olmaz.
Steam hesabıma bağlı olan mailin şifresini değiştirdim. Steam şifremi de değiştirdim. Steam hesabıma bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok. Mailime çift doğrulama ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…