A Arda Yeni Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 164 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #21 berkanrekt dedi: Google çeviri'de bunların aynısını alıyor. Steam hesabıma bağlı olan mailin şifresini değiştirdim. Steam şifremi de değiştirdim. Steam hesabıma bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok. Mailime çift doğrulama ekledim. Genişletmek için tıkla... Uzantıyla ilgili bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun.
berkanrekt dedi: Google çeviri'de bunların aynısını alıyor. Steam hesabıma bağlı olan mailin şifresini değiştirdim. Steam şifremi de değiştirdim. Steam hesabıma bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok. Mailime çift doğrulama ekledim. Genişletmek için tıkla... Uzantıyla ilgili bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #22 Arda Yeni dedi: Uzantıyla ilgili bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Çok iyi uzantıydı da yapacak bir şey yok.
Arda Yeni dedi: Uzantıyla ilgili bu saatten sonra sıkıntı çıkmaz içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Çok iyi uzantıydı da yapacak bir şey yok.
A Arda Yeni Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 164 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #23 berkanrekt dedi: Tamamdır teşekkürler. Çok iyi uzantıydı da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.O uzantıyı internette biraz araştırayım ona göre tekrar dönüş sağlarım.
berkanrekt dedi: Tamamdır teşekkürler. Çok iyi uzantıydı da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.O uzantıyı internette biraz araştırayım ona göre tekrar dönüş sağlarım.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 10 Temmuz 2021 #24 Kodlarını inceleyebilirsin.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #25 Arda Yeni dedi: Rica ederim.O uzantıyı internette biraz araştırayım ona göre tekrar dönüş sağlarım. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam bir kere, daha yüklemem. Trascendentium dedi: Kodlarını inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Arda Yeni dedi: Rica ederim.O uzantıyı internette biraz araştırayım ona göre tekrar dönüş sağlarım. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam bir kere, daha yüklemem. Trascendentium dedi: Kodlarını inceleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.