B Berkizmirr Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Soru başlıkta.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Mayıs 2021 #2 Hayır, hepsi Chrome tarafından taranıp oraya koyuluyor ve de kurarken de "DENETLENİYOR..." yazıyor ya.
Hayır, hepsi Chrome tarafından taranıp oraya koyuluyor ve de kurarken de "DENETLENİYOR..." yazıyor ya.
X XyoriX Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Mayıs 2021 #3 Bazılarında var fakat pek sık olan bir şey değil. Pek sık değil şu ana kadar bulunanlar Max. 10 tane
B Berkizmirr Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 Hocam Steam inventory helper diye bir şey indirdimde ünlü bir uygulama aslında bazı kötü yorumlar gördüm kuşkulandım.
Hocam Steam inventory helper diye bir şey indirdimde ünlü bir uygulama aslında bazı kötü yorumlar gördüm kuşkulandım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Mayıs 2021 #5 Berkizmirr dedi: Hocam Steam inventory helper diye bir şey indirdimde ünlü bir uygulama aslında bazı kötü yorumlar gördüm kuşkulandım. Genişletmek için tıkla... Başka konu aç.
Berkizmirr dedi: Hocam Steam inventory helper diye bir şey indirdimde ünlü bir uygulama aslında bazı kötü yorumlar gördüm kuşkulandım. Genişletmek için tıkla... Başka konu aç.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Mayıs 2021 #6 Glade dedi: Hayır, hepsi Chrome tarafından taranıp oraya koyuluyor ve de kurarken de "DENETLENİYOR..." yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle zararsız diye bir şey yok, bazıları reklam gösterip bilgileri toplayabiliyor. @Berkizmirr, bilinen eklentiler kullanılırsan sorun olmaz.
Glade dedi: Hayır, hepsi Chrome tarafından taranıp oraya koyuluyor ve de kurarken de "DENETLENİYOR..." yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle zararsız diye bir şey yok, bazıları reklam gösterip bilgileri toplayabiliyor. @Berkizmirr, bilinen eklentiler kullanılırsan sorun olmaz.