Çözüldü Chrome eklentisi Tampermonkey nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G18
Intel Core i9 13980HX
Nvidia GeForce RTX 4070
32GB DDR5 4800MHz RAM
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Dostlar selamlar, az önce Chrome'a "Google Çeviri" ve "Search by Image" eklentilerini ekledim, sonra bir baktım ki Tampermonkey diye bir eklenti daha var. Bu eklenti ne işe yarar, zararlı mıdır, virüs müdür? Silmeli miyim yoksa az önce yüklediğim eklentilerin çalışması için gerekli bir şey mi?

1620139329007.png

1620139353240.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostlar selamlar, az önce Chrome'a "Google çeviri" ve "Search by ımage" eklentilerini ekledim, sonra bir baktım ki tampermonkey diye bir eklenti daha var. Bu eklenti ne işe yarar, zararlı mıdır, virüs müdür? Silmeli miyim yoksa az önce yüklediğim eklentilerin çalışması için gerekli bir şey mi?

Eki Görüntüle 1007031

Eki Görüntüle 1007034

Virüs değildir script eklemeni sağlayan bir eklentidir bende kullanıyorum YouTube'dan video indirmek için oraya script kurmuştum onun sayesinde YouTube'da her videonun altında indir butonu var.
Buraya soracağına google'a yazsaydın ya:
Yazılımcılar için bir eklenti silin gitsin virüs değil bir de buraya yazmak yerine Google yazabilirdiniz!
Google' da baktım lakin soruda belirttiğim üzere ben indirmediğim için endişelendim ve gayet güzel bir üslup ile kibarca sizlere sordum. Yanıt vermek zorunda değilsiniz. Bir sürü şey internette mevcut, merak ettiğimiz şeyler internette var diye burada soramayacak mıyız, o zaman bu forumun amacı ne? Söylediğim gibi kimseye yanıt verme gibi bir zorunluluğunuz yok, bir dahakine insanların sorularına yanıt verecekken canıgönülden vermenizi tavsiye ederim. Yine de teşekkürler.
Hocam indir butonunu aktifleştirmek için ne yapmam gerek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı