Dostlar selamlar, az önce Chrome'a "Google Çeviri" ve "Search by Image" eklentilerini ekledim, sonra bir baktım ki Tampermonkey diye bir eklenti daha var. Bu eklenti ne işe yarar, zararlı mıdır, virüs müdür? Silmeli miyim yoksa az önce yüklediğim eklentilerin çalışması için gerekli bir şey mi?
Dostlar selamlar, az önce Chrome'a "Google çeviri" ve "Search by ımage" eklentilerini ekledim, sonra bir baktım ki tampermonkey diye bir eklenti daha var. Bu eklenti ne işe yarar, zararlı mıdır, virüs müdür? Silmeli miyim yoksa az önce yüklediğim eklentilerin çalışması için gerekli bir şey mi?
Virüs değildir script eklemeni sağlayan bir eklentidir bende kullanıyorum YouTube'dan video indirmek için oraya script kurmuştum onun sayesinde YouTube'da her videonun altında indir butonu var.
Google' da baktım lakin soruda belirttiğim üzere ben indirmediğim için endişelendim ve gayet güzel bir üslup ile kibarca sizlere sordum. Yanıt vermek zorunda değilsiniz. Bir sürü şey internette mevcut, merak ettiğimiz şeyler internette var diye burada soramayacak mıyız, o zaman bu forumun amacı ne? Söylediğim gibi kimseye yanıt verme gibi bir zorunluluğunuz yok, bir dahakine insanların sorularına yanıt verecekken canıgönülden vermenizi tavsiye ederim. Yine de teşekkürler.
This script adds a download button, a faster way to download audio and video from YouTube with guaranteed quality. This site is very simple, fast and effective to download! Best of all!
This script adds a download button, a faster way to download audio and video from YouTube with guaranteed quality. This site is very simple, fast and effective to download! Best of all!