"chrome.exe fra19s41-in-f10.2e.***.net" ibaresi nedir?

Ariete

Hectopat
Merhaba Dostlarım,

Bugün Windows Update güncellemelerini yaparken kaynak izleyicisi > ağ kısmına giriş yaptım. Bunun sebebi ise Comodo İnternet Security uygulamasının ağ duvarı kısmında gönderilen veri sayısının 1K'lara ulaşmasıydı.

Ağ kısmında:

Chrome uzantısı adı altında şu tarz ibareler yer almaktaydı:

chrome.exe fra19s41-in-f10.2e.***.net

Gibi anlamsız ibareler vardı bunlar ne anlama gelmektedir, internet üzerinden herhangi bir şey bulamadım bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

Sevgiler.
+

Son düzenleme:
O anda Chrome üzerinden nereye bağlantı gerçekleşiyorsa o gözükür. O ibareler anlamsız değil, belirli bir lokasyonu ve Network'ü ifade ediyor.

Selamlar, anlamsızlıktan kastım şu doğrusu, mesela Instagram ile alakalı bir ibare vardı ama arka planda Instagram'ın i'si dahi yok çünkü bilgisayara format attım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır, endişe etmek gerekir mi sizce?

Selamlar, anlamsızlıktan kastım şu doğrusu, mesela Instagram ile alakalı bir ibare vardı ama arka planda Instagram'ın i'si dahi yok çünkü bilgisayara format attım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır, endişe etmek gerekir mi sizce?
Bir web sitesine girdiğinizde sadece o web sitesine bağlantı sağlanmaz. O web sitesinde yer alan bütün kaynaklara HTTP request'ler yapılır. Girmiş olduğun web sitesinde Instagram'da paylaşma butonu gibi şeyler varsa paketlerde gözükmesi normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı