Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #1 Chrome'a giriyorum. Hiç girmediğim 1 tane sekme açık (mesela ödev siteleri, unipubs vb.). Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz dedi. Google hesabım kısmında giriş yapılan cihazlarda sadece benim cihazım gözüküyor. Bu neden oluyor?
Chrome'a giriyorum. Hiç girmediğim 1 tane sekme açık (mesela ödev siteleri, unipubs vb.). Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz dedi. Google hesabım kısmında giriş yapılan cihazlarda sadece benim cihazım gözüküyor. Bu neden oluyor?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 22 Eylül 2023 #21 Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net
KS KS Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Çözümler 1 22 Eylül 2023 #22 26318 dedi: Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... uBlock Origin sitesi değil ki. 26318 dedi: Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bende şu tarz ders siteleri çıkıyor UniPubs | Eğitimin Süper Uygulaması Son düzenleme: 22 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
26318 dedi: Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... uBlock Origin sitesi değil ki. 26318 dedi: Bağlantıdaki çözümleri uygulayın. Laptopumu her açıldığında uBlock Origin sayfası çıkıyor Sorun nedir arkadaşlar ve nasıl düzelir? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bende şu tarz ders siteleri çıkıyor UniPubs | Eğitimin Süper Uygulaması