U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Chrome geçmişini bellek dolmasın diye siliyorum ama girmediğim siteler gözüküyor. Mesela Twitter'a giriyorum geçmişte girmediğim halde alakasız bir TW hesabı çıkıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Chrome geçmişini bellek dolmasın diye siliyorum ama girmediğim siteler gözüküyor. Mesela Twitter'a giriyorum geçmişte girmediğim halde alakasız bir TW hesabı çıkıyor. Virüs bulaşmış olabilir mi?
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 Hesabınız başka bir cihazda kayıtlı olabilir.
U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 WiSo dedi: Hesabınız başka bir cihazda kayıtlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonda kayıtlı sadece ama anlık oluyor twittera girdim sonra geçmişe girdim yine başka bir hesap çıktı hemen
WiSo dedi: Hesabınız başka bir cihazda kayıtlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefonda kayıtlı sadece ama anlık oluyor twittera girdim sonra geçmişe girdim yine başka bir hesap çıktı hemen