canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Google Chrome'dan gizli sekmeden bir site arıyorum. Nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Eimai Theos Picopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 247 Çözümler 2 Yer Türkiye / İstanbul 15 Haziran 2022 #2 Bulamazsın, çünkü gizli.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 canerrras dedi: Google Chrome'dan gizli sekmeden bir site arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla internet servis sağlayıcısından modem geçmişine bakabilirsin. Ama +18 sitelere girdiysen bakmanı pek tavsiye etmem.
canerrras dedi: Google Chrome'dan gizli sekmeden bir site arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla internet servis sağlayıcısından modem geçmişine bakabilirsin. Ama +18 sitelere girdiysen bakmanı pek tavsiye etmem.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 15 Haziran 2022 #4 canerrras dedi: Google Chrome'dan gizli sekmeden bir site arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bakamazsın. Ama İnternet Modem Geçmişi benzeri bir şey var. Modemi resetlemedi isen, açıp kapamadıysan oradan bakabilirsin.
canerrras dedi: Google Chrome'dan gizli sekmeden bir site arıyorum. Nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bakamazsın. Ama İnternet Modem Geçmişi benzeri bir şey var. Modemi resetlemedi isen, açıp kapamadıysan oradan bakabilirsin.
canerrras Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 377660 dedi: Bakamazsın. Ama internet modem geçmişi benzeri bir şey var. Modemi resetlemedi isen, açıp kapamadıysan oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım yardımcı olabilir misiniz?
377660 dedi: Bakamazsın. Ama internet modem geçmişi benzeri bir şey var. Modemi resetlemedi isen, açıp kapamadıysan oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım yardımcı olabilir misiniz?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.674 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #6 Chrome'da "Off The Record History" diye bir eklentiyle görebiliyorsunuz, ama gizli sekmeleri kapattığınızda geçmiş temizleniyor.
Chrome'da "Off The Record History" diye bir eklentiyle görebiliyorsunuz, ama gizli sekmeleri kapattığınızda geçmiş temizleniyor.