Eklentilerimin tümünü devre dışı bırakıp denedim ve şu an bir sıkıntı yok. Sanırım eklentileri tek tek açıp buna sebep olan eklentiyi tespit edeceğim.
Güncelleme: Eklentilerimin tümünü devre dışı bırakıp etkinleştirince herhangi bir sorun olmadı. Şu anda eklentilerimin hepsi açık ve bir sorun yok ama tamamen çözülüp çözülmediği konusunda emin değilim.
Ufak bir araştırma sonucu bu sorunun "No ads for YouTube" ve "Enable Copy-Paste & Right-Click Mouse" eklentilerinin ortaya çıkardığını öğrendim. YouTube eklentisi bende yoktu ama bazı sağ tık ve kopyalama engellemelerini kaldırmak için kullandığım "Enable Copy-Paste & Right-Click Mouse" eklentisini bu sorun sebebiyle kaldırdım. Şu anlık sorunu çözmüş gibi gözüküyorum. Eklentinin inceleme sayfasında benimle aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar da mevcut. Link bıraktım, kontrol edebilirsiniz.
Looking for user reviews for the Chrome extension Enable Copy-Paste & Right-Click Mouse? Discover feedback and ratings from users who have used Enable Copy-Paste & Right-Click Mouse. Make an informed decision and find out what others think about this Chrome extension.