F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Chrome her çık gir yaptığım da tekrar e-posta ve şifre istiyor. Fotoğraftaki gibi duraklatıldı yazıyor. Sürekli açık durmasının bir yolu var mı?
Chrome her çık gir yaptığım da tekrar e-posta ve şifre istiyor. Fotoğraftaki gibi duraklatıldı yazıyor. Sürekli açık durmasının bir yolu var mı?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 8 Haziran 2023 #2 Çerezleri tutma özelliğini kapatmış olabilirsiniz. Bu yüzden sürekli giriş yapmanız gerekiyordur. Chrome'da çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Artı 0 Eksi
Çerezleri tutma özelliğini kapatmış olabilirsiniz. Bu yüzden sürekli giriş yapmanız gerekiyordur. Chrome'da çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım
KS KS F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 262364 dedi: Çerezleri tutma özelliğini kapatmış olabilirsiniz. Bu yüzden sürekli giriş yapmanız gerekiyordur. Chrome'da çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim teşekkürler Artı 0 Eksi
262364 dedi: Çerezleri tutma özelliğini kapatmış olabilirsiniz. Bu yüzden sürekli giriş yapmanız gerekiyordur. Chrome'da çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Genişletmek için tıkla... Deniyeceğim teşekkürler
EnesKeser Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Hocam ben de her girdiğimde şifre istemesini istiyorum nasıl yaptınız acaba? Artı 0 Eksi
Fatih Ulusoy Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 Böyle birşey ilk defa duyuyorum. Keşke benim Chromum da şifreli olsa Artı 0 Eksi