popos Picopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Yer System76 1 Mayıs 2021 #11 SleenzyY dedi: Evet, bayağı bir geldi. Sizce güvenilir midir peki? Genişletmek için tıkla... Ben bu eklenti olmadan yaşayamam. FasterChrome.
SleenzyY dedi: Evet, bayağı bir geldi. Sizce güvenilir midir peki? Genişletmek için tıkla... Ben bu eklenti olmadan yaşayamam. FasterChrome.
W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Opera Ad blocker addons.opera.com
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 1 Mayıs 2021 #13 SleenzyY dedi: Evet, bayağı bir geldi. Sizce güvenilir midir peki? Genişletmek için tıkla... Evet.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 walg_tr dedi: Opera Ad blocker addons.opera.com Genişletmek için tıkla... Opera kullanmıyorum bu yüzden indiremiyorum.
walg_tr dedi: Opera Ad blocker addons.opera.com Genişletmek için tıkla... Opera kullanmıyorum bu yüzden indiremiyorum.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #15 Adguard kullanıyorum. Başarılı.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #16 AdblockPlus kullanıyorum ben.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #17 popos dedi: Ben bu eklenti olmadan yaşayamam. FasterChrome. Genişletmek için tıkla... Hem sizin dediğiniz hem de diğer arkadaşların önerdiği şeylere bakacağım, teşekkürler.
popos dedi: Ben bu eklenti olmadan yaşayamam. FasterChrome. Genişletmek için tıkla... Hem sizin dediğiniz hem de diğer arkadaşların önerdiği şeylere bakacağım, teşekkürler.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 1 Mayıs 2021 #19 SleenzyY dedi: Opera kullanmıyorum bu yüzden indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera'ya sahip olsanız da indirmeyin. Çok kötü. Her saniye sizinle ilgili tüm bilgileri topluyor.
SleenzyY dedi: Opera kullanmıyorum bu yüzden indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera'ya sahip olsanız da indirmeyin. Çok kötü. Her saniye sizinle ilgili tüm bilgileri topluyor.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #20 EnisKekech dedi: AdblockPlus kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Daha önceden onu kullanıyordum fakat çok güvenilir gelmedi ben de sildim. 557260 dedi: Hocam Opera'ya sahip olsanız da indirmeyin. Çok kötü. Her saniye sizinle ilgili tüm bilgileri topluyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce Opera kullanıyordum ve onun reklam engelleyicisini kullanıyordum fakat veri ile alakalı çok fazla şey çıktı ben de silmeye karar verdim.
EnisKekech dedi: AdblockPlus kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Daha önceden onu kullanıyordum fakat çok güvenilir gelmedi ben de sildim. 557260 dedi: Hocam Opera'ya sahip olsanız da indirmeyin. Çok kötü. Her saniye sizinle ilgili tüm bilgileri topluyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce Opera kullanıyordum ve onun reklam engelleyicisini kullanıyordum fakat veri ile alakalı çok fazla şey çıktı ben de silmeye karar verdim.