Chrome için eklenti önerisi

Ublock Origin Lite
Simple Translate
Enhanced H264ify

Bunlar benim kullandıklarım. Ublock Origin varken başka bir gizlilik veya güvenlik eklentisine gerek yok. Çok istenirse TrafficLight da kullanılabilir.
uBlock Origin Lite çok işlevsiz. Manifest V3 zorunlu hale gelene kadar normal uBlock Origin kullanılmalı.

Manifest V3'ten sonra Adguard'ın MV3 destekli uzantısını öneririm. Çünkü normal halinden özellik olarak hiç farkı yok.

uBlock Origin Lite çok işlevsiz. Manifest V3 zorunlu hale gelene kadar normal uBlock Origin kullanılmalı.

Manifest V3'ten sonra Adguard'ın MV3 destekli uzantısını öneririm. Çünkü normal halinden özellik olarak hiç farkı yok.

Katılmıyorum. Ublock Origin Lite, normal kullanıcı için Ublock Origin den pek bir farkı olmayan bir eklenti. Adguard ise çok fazla kaynak tükettiğinden kullanılmasını önermiyorum.

Katılmıyorum. Ublock Origin Lite, normal kullanıcı için Ublock Origin den pek bir farkı olmayan bir eklenti. Adguard ise çok fazla kaynak tükettiğinden kullanılmasını önermiyorum.
uBlock Origin Lite orijinal sürüme ve Adguard MV3'e göre son derece işlevsiz. Filtre sayısı da yok denecek kadar az. Üstelik eklenti üzerinde neredeyse ayar yapılamıyor bile. Özel filtre eklemekten bahsetmiyorum bile. Çünkü yok. Hiçbir özelliği olmayan eklentinin kaynak kullanımı tabii ki az olacak.

1728149125067.png

Sadece üç tane modu var.
1728149146730.png

1728149087874.png

Adguard MV3 ise öyle değil. Orijinal sürümüyle neredeyse aynı özelliklere sahip. Filtre listesi ve ayarları son derece geniş. Ve özel filtre eklenebiliyor. En önemli özellik bu.
1728149303618.png

1728149318860.png

Evet belki kaynak tüketimi yüksek ancak MV3 eklentileri arasında en iyisi bu.

Yeni eklentilerinin vasat olduğunu yapımcı kendisi bile söylüyor.
1728149536652.png

uBlock Origin Lite orijinal sürüme ve Adguard MV3'e göre son derece işlevsiz. Filtre sayısı da yok denecek kadar az. Üstelik eklenti üzerinde neredeyse ayar yapılamıyor bile. Özel filtre eklemekten bahsetmiyorum bile. Çünkü yok. Hiçbir özelliği olmayan eklentinin kaynak kullanımı tabii ki az olacak.

Eki Görüntüle 2323319

Sadece üç tane modu var.
Eki Görüntüle 2323322

Eki Görüntüle 2323318

Adguard MV3 ise öyle değil. Orijinal sürümüyle neredeyse aynı özelliklere sahip. Filtre listesi ve ayarları son derece geniş. Ve özel filtre eklenebiliyor. En önemli özellik bu.
Eki Görüntüle 2323325
Eki Görüntüle 2323326

Evet belki kaynak tüketimi yüksek ancak MV3 eklentileri arasında en iyisi bu.

Yeni eklentilerinin vasat olduğunu yapımcı kendisi bile söylüyor.
Eki Görüntüle 2323329

Normal kullanıcı için Ublock Origin Lite oldukça yeterli hocam. Normal bir kullanıcının ihtiyacı olan filtreleri de içinde barındırıyor. Kendim normal sürümü kullanırken de sadece bu filtreleri açıyordum, bunda da açıyorum. Kendi açımdan kullanım kolaylığı ve güvenlik açısından bir değişiklik yok diyebilirim deneyimlerime dayanarak. Kaynak kullanımı olarak ise her iki rakip eklentinin normal sürümlerinde ki kaynak kullanım farkı MV3 sürümlerinde de aynı devam ediyor. Bunun filtrelerle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ublock Origin Lite, MV3'e zorunlu geçiş sonrası kıymete binen bir eklenti olduğundan zaman içinde daha çok gelişeceğine inanıyorum ama şu haliyle bile Adguard MV3 den her açıdan çok daha iyi bana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı