maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.763 Makaleler 19 Çözümler 28 26 Kasım 2023 #1 Çok fazla görsel yazdıran biriyim ama sürekli indirip yazdırmam gerekiyor fakat bazı siteler .WEBP gibi uzantılarda indirdiği için yazdırırken sorun yaşıyorum. Direk sağ tık >yazdır yapabileceğim bir uzantı var mıdır?
Çok fazla görsel yazdıran biriyim ama sürekli indirip yazdırmam gerekiyor fakat bazı siteler .WEBP gibi uzantılarda indirdiği için yazdırırken sorun yaşıyorum. Direk sağ tık >yazdır yapabileceğim bir uzantı var mıdır?
41p3r Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #2 PrintFriendly - Web sayfalarını yazdır, PDF oluÅtur ve ekran görüntüsü al - Chrome Web MaÄazası Web sayfalarını yazdırmaya uygun hale getirin, PDF'ye dönüÅtürün veya ekran görüntüsü alın. Yazdırılmaya veya PDF olarak⦠chromewebstore.google.com Ben bunu kullanıyorum.
PrintFriendly - Web sayfalarını yazdır, PDF oluÅtur ve ekran görüntüsü al - Chrome Web MaÄazası Web sayfalarını yazdırmaya uygun hale getirin, PDF'ye dönüÅtürün veya ekran görüntüsü alın. Yazdırılmaya veya PDF olarak⦠chromewebstore.google.com Ben bunu kullanıyorum.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.763 Makaleler 19 Çözümler 28 26 Kasım 2023 #3 41p3r dedi: PrintFriendly - Web sayfalarını yazdır, PDF oluÅtur ve ekran görüntüsü al - Chrome Web MaÄazası Web sayfalarını yazdırmaya uygun hale getirin, PDF'ye dönüÅtürün veya ekran görüntüsü alın. Yazdırılmaya veya PDF olarak⦠chromewebstore.google.com Ben bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sayfayı boydan boya yazdırıyor ama.
41p3r dedi: PrintFriendly - Web sayfalarını yazdır, PDF oluÅtur ve ekran görüntüsü al - Chrome Web MaÄazası Web sayfalarını yazdırmaya uygun hale getirin, PDF'ye dönüÅtürün veya ekran görüntüsü alın. Yazdırılmaya veya PDF olarak⦠chromewebstore.google.com Ben bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sayfayı boydan boya yazdırıyor ama.
41p3r Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #4 Ben yanlış anlamışım resmi yeni sekmede aç dedikten sonra ctrl+p yapabilirsin istediğin bu sanırım.