MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Merhaba, güncel Chrome extensionlardan en kullanışlı, sorun çıkarmayan VPN uzantısı önerilerinize talibim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
Merhaba, güncel Chrome extensionlardan en kullanışlı, sorun çıkarmayan VPN uzantısı önerilerinize talibim.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.718 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 MetamorpheuS dedi: Merhaba, güncel Chrome extensionlardan en kullanışlı, sorun çıkarmayan VPN uzantısı önerilerinize talibim. Genişletmek için tıkla... Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız.
MetamorpheuS dedi: Merhaba, güncel Chrome extensionlardan en kullanışlı, sorun çıkarmayan VPN uzantısı önerilerinize talibim. Genişletmek için tıkla... Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız.
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Chrome'da değil Yandex'te de kullanıyorum. Sadece seçtiğim tarayıcıda VPN anlık çalışsa yeterli benim için. Bu yüzden bana extension olarak lazım vpn. GoodbyeDPI olmasaydı hangisini önerirdiniz eklentilerden?
GeForce GTX 1060 dedi: Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Chrome'da değil Yandex'te de kullanıyorum. Sadece seçtiğim tarayıcıda VPN anlık çalışsa yeterli benim için. Bu yüzden bana extension olarak lazım vpn. GoodbyeDPI olmasaydı hangisini önerirdiniz eklentilerden?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.397 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 3 Ağustos 2025 #4 VeePN'i kullanıyorum.
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #5 Physchopath dedi: VeePN'i kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı?
Physchopath dedi: VeePN'i kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.397 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 3 Ağustos 2025 #6 MetamorpheuS dedi: 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı? Genişletmek için tıkla... Senelerdir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
MetamorpheuS dedi: 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı? Genişletmek için tıkla... Senelerdir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #7 Physchopath dedi: Senelerdir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Farklı önereceğiniz eklenti var mı?
Physchopath dedi: Senelerdir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Farklı önereceğiniz eklenti var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.397 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 3 Ağustos 2025 #8 MetamorpheuS dedi: Teşekkürler. Farklı önereceğiniz eklenti var mı? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonunda 10gb aylık yenilenen Windscribe var.
MetamorpheuS dedi: Teşekkürler. Farklı önereceğiniz eklenti var mı? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz versiyonunda 10gb aylık yenilenen Windscribe var.
V3nusMikasu Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2025 #9 VeePN mükemmel ve hızlı bağlanıyor Amerika'ya bağlanırsanız su gibi akıyor. Link: https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno GeForce GTX 1060 dedi: Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI işe yaramıyor bazen, boş.
VeePN mükemmel ve hızlı bağlanıyor Amerika'ya bağlanırsanız su gibi akıyor. Link: https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno GeForce GTX 1060 dedi: Chrome'da VPN uzantısı kullanmayın. GoodbyeDPI kullanın daha iyi bence. Hem ping sorunu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI işe yaramıyor bazen, boş.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.160 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2025 #10 Proton VPN.