MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #11 Mr. Jingles dedi: Proton VPN. Genişletmek için tıkla... Bu eklenti eskiden pek iyi değildi. Sanırım iyileştirmeler yapılmış. Bir deneyeyim.
Mr. Jingles dedi: Proton VPN. Genişletmek için tıkla... Bu eklenti eskiden pek iyi değildi. Sanırım iyileştirmeler yapılmış. Bir deneyeyim.
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 381 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #12 MetamorpheuS dedi: 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Arada kullanıyorum, bir sorununu görmedim.
MetamorpheuS dedi: 1-2 sene önce kullandım, biraz sorun yarattı. Bağlanmadı farklı ülkelerin sunucularına falan. Hala aynı durumda mı? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Arada kullanıyorum, bir sorununu görmedim.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.688 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #13 Proton VPN.