Chrome için VPN tavsiyesi

XYLON

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Chrome üzerinde kullanabileceğim bir VPN arıyorum. Yalnızca Chrome'u etkilesin, yani PC'nin tamamını değil. Şu an aktif olarak Kaspersky kullanıyorum ama o, bütün bilgisayarı VPN'e alıyor. Ben sadece Chrome uzantısı olarak çalışan ve güvenilir bir VPN arıyorum. Ücretli olabilir. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AdGuard VPN kullanıyorum, memnunum.

İşte önemli olan güvenilir mi, acaba sözleşmede verileri veriyor mu, satıyor mu bilmiyoruz. Bakan var mıdır?

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, nadiren bağlantı da sıkıntı olsa da, genelde stabil çalışıyor...
Hız olarak Hollanda, İngiltere. Fransa.

Hocam paralı veya bilindik bir VPN arıyorum daha cok cunku cogu verileri satarak kar elde edıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte önemli olan güvenilir mi, acaba sözleşmede verileri veriyor mu, satıyor mu bilmiyoruz. Bakan var mıdır?
Maalesef, bilgim yok. Belki bu video işinize yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta bu videoya bakarken şunu da gördüm. İstiyorsanız kendinize VPN sunucusu kurabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı