Chrome ile Görev Yöneticisi arasındaki internet hızı farkı

Daha fazla  
Merhaba. Bir süre önce bir sistem topladım ve çok orijinal (!) bir windows yükledim. Ama sorun şu ki internetten bir şey indiremiyorum. Ağ genişliğim en fazla 450kb/s'a çıkabiliyor. İşin tuhaf yanı ise görev yöneticisinde 3MB/s yazması (benim normal indirme hızım). Sonuç olarak indirme hızım 450KB/s, yardım edebilirseniz çok sevinirim. Sürücülerle alakalı mıdır, nedir anlayamadım. İki kere sistem kurdum, olmadı İntel'den güncel sürücüleri de indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle MSDN tarafından doğrulanmış veya Windows 10 USB tool ile hazırlanmış olan Windows 10 kurulumu yapın.

Windows Update arkaplanda çalışabilir. Öncelikle tüm Windows güncelleştirmelerini alın. Herhangi bir sürücü kurmayın.

Ardından internet hızınızı kontrol edin. Diğer cihazlarda da durum aynı mı değil mi bakın.

Çözümü bulmuşunuz, ama ben yine de açıklayayım.
3MB/s ile 3Mb/s ifadeleri farklıdır.
3MB/s = 3 MegaByte / saniye değerini ifade eder. 3MB/s = ~26Mb/s eder. Saniyede indirilen MegaByte miktarıdır.
3Mb/s = 3 Megabit / saniye değerini ifade eder. 3Mb/s = 384KB/s ( 0.38MB/s ) eder. Saniyede indirilen Megabit miktarıdır. Megabit değeri ise genellikle internet bağlantı hızlarını ölçeklendirmek için kullanılır.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, az önce açılan konudan geldim, ve cevapsız kalmasın istedim.

Sağolun, bit kısaltmasının Byte kısaltmasına olan benzerliğinden habersizdim. Konu çözülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…