C CihanDN Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Yeni format attım ve Chrome ile Instagram'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Gizli sekmeden girebiliyorum. CihanDN dedi: Yeni format attım ve Chrome ile Instagram'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Gizli sekmeden girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede İnstagram açıkken normal login oldum düzeldi. Son düzenleme: 11 Aralık 2021
Yeni format attım ve Chrome ile Instagram'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Gizli sekmeden girebiliyorum. CihanDN dedi: Yeni format attım ve Chrome ile Instagram'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Gizli sekmeden girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmede İnstagram açıkken normal login oldum düzeldi.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 11 Aralık 2021 #2 Bu adres ile sıfırlamayı deneyin: chrome://settings/reset Tekrar varsayılan olarak ayarlayabilmek için Edge tarayıcısıyla yer değiştirin ve Chrome varsayılanken bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu adres ile sıfırlamayı deneyin: chrome://settings/reset Tekrar varsayılan olarak ayarlayabilmek için Edge tarayıcısıyla yer değiştirin ve Chrome varsayılanken bilgisayarı yeniden başlatın.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 11 Aralık 2021 #3 Başka bir tarayıcı ile denediniz mi? Kullandığınız uzantıların tamamını devre dışı bırakıp dener misiniz? VPN kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Göz atma geçmişinizi ve çerezleri temizleyip dener misiniz? Son çare olarak ayarları sıfırlayabilir veya tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Ayrıca tarayıcı güncel mi?
Başka bir tarayıcı ile denediniz mi? Kullandığınız uzantıların tamamını devre dışı bırakıp dener misiniz? VPN kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Göz atma geçmişinizi ve çerezleri temizleyip dener misiniz? Son çare olarak ayarları sıfırlayabilir veya tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Ayrıca tarayıcı güncel mi?
C CihanDN Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 Düzeldi diye yazdım arkadaşlar tam okuyun lütfen. Yine de teşekkür ederim.