Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 Dün 10:04 #1 Masaüstünde PDF'ye tıkladığım zaman görselini attığım ifade ile karşılaşıyorum. PDF'i acilen açmam lazım. Çözümü var mıdır bunun? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-10-30 saat 10.01.57_91aec3c8.jpg 30,4 KB · Görüntüleme: 12 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 10:14
Masaüstünde PDF'ye tıkladığım zaman görselini attığım ifade ile karşılaşıyorum. PDF'i acilen açmam lazım. Çözümü var mıdır bunun?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.748 Çözümler 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Dün 10:30 #2 Gölge Hayalet dedi: Masaüstünde PDF'ye tıkladığım zaman görselini attığım ifade ile karşılaşıyorum. PDF'i acilen açmam lazım. Çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Edge/Opera/Firefox ile açmayı dene, açılmazsa PDF'te problem vardır. Nereden indirdiysen tekrar indirmeyi dene - veya başka tarayıcı ile indir.
Gölge Hayalet dedi: Masaüstünde PDF'ye tıkladığım zaman görselini attığım ifade ile karşılaşıyorum. PDF'i acilen açmam lazım. Çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Edge/Opera/Firefox ile açmayı dene, açılmazsa PDF'te problem vardır. Nereden indirdiysen tekrar indirmeyi dene - veya başka tarayıcı ile indir.