Chrome İnternet Download Manager Eklentisi Çalışmıyor

Crackli sürüm kullanıyor musun? Deneme süresi vs bitince olabiliyor.Programı kaldırıp kurmak eklentiyi tekrar devreye sokabiliyor ayrıca.

Ya ürünü sen satın aldın mı? Kullandığın halde 1 ay süresi halen olamaz ondan diyorum. Diğer dediklerimi bir dener misin?
Satın almadım. Bir ay deneme sürümünü kullanıyorum. Bunun neresini anlamadınız. Diğer dediğiniz nedir? Programı kaldırdım eklentiyi kaldırdım tekrar yükledim. Revouninstaller ile kaldırdım sonra tekrar denedim yine aynı.
Flags menüsü ile ilgili aktardığım talimatı da uygulayınız.
Yok olmadı. Fotoğraf ekliyorum.
Program açık eklenti sağ üstte görüldüğü üzere etkin ama Youtube veya başka bir video izlediğim sitede indirme butonu çıkmıyor videonun sağında solunda bir yerlerde.

Son düzenleme:
1. ve 2. şıkkı işaretleyin.
Adguardı kapatın. Diğer resim nerede? CCleaner yaptın mı? Revo kullanma kaldır.
1 ve 2 şıklar açıkken çalışıyor ama çözüm bu değil çalışma sebebide programın sürekli arkaplanda açık kalması. Yıllardır bu iki seçenek kapalı şekilde kullanıyorum. Ccleaner yaptım çözüm olmadı. Adguard kapattım olmadı. Revo kurulu değil portable olarak indirip kullanıyorum ayrıca zararlı bir yazılım değil tamamen programı kaldırmamda çok yardımcı oluyor. Diğer fotoğraf dediğiniz hangisi anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…