İyi sosyaller.
iPhone 15 cihazıma Chrome tarayıcıyı indirdim ancak eklenti kurulmadığını fark ettim. Bunun bir yolu var mı? AdGuard kurmam gerekiyor cihaza.
Sadece App Store üzerinden Safari'ye eklenti kurabiliyorum.
İyi sosyaller.
iPhone 15 cihazıma Chrome tarayıcıyı indirdim ancak eklenti kurulmadığını fark ettim. Bunun bir yolu var mı? AdGuard kurmam gerekiyor cihaza.
Sadece App Store üzerinden Safari'ye eklenti kurabiliyorum.
Merhaba hocam maalesef iOS cihazlarda, Google Chrome tarayıcısı için resmi olarak eklenti yükleme imkanı yok. Apple, iOS ekosisteminde tarayıcılar için eklenti desteğini yalnızca Safari'ye sunuyor. Bu nedenle, App Store'da Safari için geliştirilmiş birçok eklenti bulunmasına rağmen Chrome'a doğrudan eklenti yükleyemiyorsunuz.
AdGuard gibi reklam engelleyici uygulamaları da IOS'ta yalnızca Safari tarayıcısı için çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, AdGuard'ı kullanmak istiyorsanız Safari tarayıcısını tercih etmeniz gerekecek.
Alternatif olarak, AdGuard'ın sunduğu uygulama üzerinden cihaz genelinde reklam engelleme özelliklerinden faydalanabilirsiniz, ancak bu yöntem tarayıcıya özgü bir eklenti yüklemekten farklıdır ve bazı sınırlamalar olabilir.
Özetle, iPhone 15 cihazınızda Chrome tarayıcısına eklenti kurmanın bir yolu bulunmuyor ve AdGuard'ı yalnızca Safari için kullanabilirsiniz.