Chrome işlemci kullanımı

Cellat006

Hectopat
Selamlar herkese,
Başka bir program çalışmıyorken ve Chrome'da sadece üç pencere açıkken bu kadar yüksek işlemci kullanımı normal midir? Görselde anlık olarak güç kullanımı kısmı "düşük" olarak görünüyor ama genel olarak o kısım"çok yüksek olarak görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yüksek olan %1'lik işlemci kullanımı mı?
Hayır,anlık görüntüyü yakalayamasam da özellikle tam ekran video açıkken %10 un üstüne çıkıyor işlemci kullanımı ve sayfalar arası geçişlerde takılma ve yavaşlamalar olabiliyor. Bunu sormamın sebebi bu durumu yaşadığım sistemdeki işlemci i9-9900 kf ve 32 GB ram ile 2080 süper ekran kartı kullanılıyor olması. Bu parçalar bir aradayken biraz daha rahat bir surf deneyimi olması gerekmez mi?

Virüs taraması yaptırdım,herhangi bir sorun bulunmuyor virüs kaynaklı.

Eklentilerinizi kontrol etmeyi deneyin YouTube'ile ilgili bir şey varsa veya AdBlocker bu yüzden olabilir.

Youtube 720P 60 FPS ve üstü video izliyorsan, gayet normal diyebilirim. Tarayıcıdan çok Youtube CPU sömürüyor. Diğer Chromium tarayıcıları da indirip deneyebilirsin. Ama sonuç aynı olacaktır.

Chromium tabanlı tarayıcılar: Brave, Edge, Opera, Yandex, Slimjet
Mozilla alt yapısı farklı ama onda da sorun yaşacaksın. Hatta Mozilla kendi çapında bir CPU ve bellek tüketim sorunu var.

Bu arada AVG ücretsiz kullanıyorsan, tavsiye etmem. Onun yerine Kaspersky ya da Comodo ücretsiz sürümlerini kullanabilirsin. AVG Avast satın aldığı ve veri toplamak dışında bir işe yaramayan yazılım haline geldi. Ayrıca sisteme gereksiz bir ağırlık bindiriyor.

Teşekkür ederim,hem bilgilendirmeler hem linkler için,önerilerinizi değerlendireceğim.Youtube de ful ekran 1080p olarak izliyorum videoları,sanırım duruma bu yol açıyor,en azından kafama takmamam gerektiğini anlamış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…